UMC – Summer Weekend 2023

UMC Summer Weekend 10.-11.6. on kesän kuumin workshop viikonloppu, jossa on erinomainen kattaus vierailevia opettajia. Tätä ei kannata missata!

Ilmoittautuminen alkaa 16.4. Ilmoittautuminen tehdään sähköpostitse info@umc.fi

Lukujärjestys

KAIKKI TUNNIT TÄYNNÄ, AINOASTAAN JONOPAIKKOJA JÄLJELLÄ!
TÄYNNÄ, AINOASTAAN JONOPAIKKOJA JÄLJELLÄ!

Opettajat:

Jasmin Geselle on monipuolinen tanssija, tanssinopettaja ja koreografi Helsingistä. Jasmin on pitkän linjan ammattilainen ja on toiminut mm. Kasmirin, JVG:n, Benjaminin ja Reckless Loven tanssijana. Kansainvälisistä tähdistä tanssinut myös Andrea Bocellin ja Matt Terryn vierellä. Esiintynyt myös Stars Squadin ja Uniq Entertainmentin Dinner & show’ssa, TV-ohjelmissa (mm. Tähdet Tähdet, Voitolla yöhön, X factor) ja mainoksissa. Tällä hetkellä tunnetaan ABREU:n tanssijana sekä koreografina. 

UMC – Summer Weekendillä Jasmin opettaa Commercial ja Heels -tunteja.

Tuntikuvaukset

Jasmin on pirskahteleva ja energinen opettaja, jonka tunneilta ei iloa, hikeä ja menoa puutu. Jasminin Commercial -tyyli on nopeita liikkeitä, aksentteja, heittäytymistä ja esiintymistä, kun taas Heels -tunneilla keskitytään enemmän pehmeämpään liikkeeseen, tunteeseen sekä tekniikkaan ja lattiatyöskentelyyn.

Yasmin Janatuinen on 22-vuotias tanssija, tanssinopettaja ja koreografi Helsingistä. Hän aloitti tanssin harrastuksen jo 2-vuotiaana ja on pienestä pitäen harrastanut monipuolisesti eri tanssilajeja Suomessa ja maailmalla, kuten Los Angelesissa, New Yorkissa ja Lontoossa. Tällä hetkellä Yasmin opettaa viikoittaisia tunteja, keikkailee sekä tekee koreografeja Performing Arts kisoihin. 

Yasmin on tehnyt lukuisia esiintymisiä erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa mm. ollut mukana Savoy-teatterin tuottamassa West Side Story -musikaalissa, Tampere-talon Lumikuningatar-jääbaletissa ja tällä hetkellä tanssijana Antti Tuiskun Mayhem-areenakiertueella.

Yasmin on positiivinen, kannustava ja energinen opettaja, joka haluaa jakaa sen myös oppilaille. Koreografioissa hän hyödyntää kaikkia eri tanssilajeja, jota hän on harrastanut vuosien varrella. Tunneillaan hän haluaa, että tanssijat keskittyvät yksilöllisyyteen ja oppivat myös muilta tanssijoilta. Yasminille on erittäin tärkeää, että tunneilla säilyy lämmin ja kannustavan ilmapiiri!

Yasmin opettaa Weekendillä Contemporary Lyrical ja Commercialia.

Tuntikuvaukset

Molemmilla tunneilla lämmitellään yhdessä, josta jatkamme muutamilla lattianpoikki liikkumisilla, sekä improvisaatio harjoitteilla. Lopputunti keskitytään koreografiaan ja jätetään hyvin aikaan tanssimiselle ja hikoilulle!

Josefiina Kotajärvi on Helsingissä vaikuttava tanssija/tanssinopettaja. 

Hänellä on vuosien kokemusta opettamisesta ja painottuu tyylillisesti eniten commercialiin ja hip hoppiin. Oppilaana hän matkustaa ja treenaa paljon kansainvälisesti, ja opettajana haluaa kannustaa jokaista tanssijaa henkilökohtaiseen kasvuun, tanssin ilon löytämiseen ja itsensä haastamiseen. 

Josefiinalla on myös oma PRPL-tanssiryhmä, joka koostuu tällä hetkellä kolmesta kokoonpanosta. 

Upea Josefiina opettaa Summer Weekendillä Hip Hopia ja Commercial – tunteja.

Lotta Kyllönen-Jämsä on oululainen huippuosaaja tanssijan, tanssinopettajan ja koreografin työssään. Oulun seudun ammattikorkeakoulusta tanssinopettajaksi vuonna 2018 valmistunut Lotta on niittänyt menestystä niin kisalavoilla, kuin suurten konserttien areenoilla. Lotta on moninkertainen Suomenmestari Performing Arts -lajeissa ja yksi hänen viimeisistä koreografioistaan voitti MM-kultaa Puolan Varsovassa.

Tämä Antti Tuiskun taustatanssijakin työskentelevä upeus saapuu UMC:lle opettamaan Contemporary Jazzia ja Show Jazzia.

Tuntikuvaukset

Contemporary Jazz yhdistää nykytanssin intensiivisen liikkeen ja jazztanssin dynamiikan vahvaksi tunnelatausta ja ilmaisuvoimaa kehittäväksi kokonaisvaltaiseksi tanssityyliksi. Tunti pohjautuu vahvasti Lotan omaan tyyliin. Tunnilla tehdään lämmittelyt ja keskitytään tanssisarjaan.

Show Jazz yhdistää showtanssin ja jazzin elementtejä naisellisella ja energisellä viballa!
Tunnilla tehdään lämmittelyt ja keskitytään tanssisarjaan.

Malachi Simmons is a choreographer, dancer, teacher and director. He was born and raised on the small island of Bermuda and that

background greatly influences who he is as a person as well as a teacher.

Throughout his adult life Malachi’s career has taken him to places such as England, Dubai, Los Angeles, Russia and most recently Helsinki, Finland.

His dance credits include artists such as Chris Brown, Dababy, Casanova, Fabulous , Robin Packalen as well as Disney and many others.

As a teacher Malachi aims to challenge, inspire and “pull the gold” out of every student he has. Malachi’s passion for choreography has allowed him to work on a variety of different projects and his experience covers a plethora of styles from Hip Hop to contemporary and many more.

Malachi believes that ’Dance is a gift that we utilize to express the true identity that was placed inside us from birth’

Tuntikuvaukset

Commercial
Commercial Choreography- With attention to detail and clean musicality you will find yourself focusing on the outward appearance of your movement and how that translates to the commercial world of dance in music videos and live stage performances. Learn about the necessary keys to surviving and thriving as a professional dancer.

Hip Hop

Hip Hop Choreography- In this class Malachi focuses on the essence which started Hip Hop, the social element as well as the understanding and expression of who you are through movement . Full of feeling, style and funk this class will be full out and tons of fun!

Both classes will offer something unique and it is highly recommended you take both in order to not only learn how to present but also how to express!

Opetuskieli englanti.

Tuntitasot

UMC – Summer Weekend tunnit on suunnattu Keski- ja jatkotason tanssijoille. Myös vähemmän tanssineet ovat tervetulleita kursseille nauttimaan fiiliksestä, tanssimaan yhdessä muiden kanssa ja inspiroitumaan huikeista opettajista.

Ilmoittautuminen

Kursseille ilmoittaudutaan sähköpostitse info@umc.fi

Ilmoittautuinen on auki. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, vastaussähköposti vahvistaa ilmoittautumisen.

Paikka

UMC – Dance Studios

Vasarakatu 9 B / 2. krs

40320 Jyväskylä

Poissaolojen korvaaminen

UMC – Summer Weekend tunneilla ei voi käydä korvaamassa kevään poissaoloja.

Ehdot

Turvataksemme vierailevien opettajien työmahdollisuus, Ilmoittautuminen Summer Weekendille on sitova. Ilmoittautumisen peruuttamisesta veloitetaan 50% hinnasta. Viimeisen viikon aikana tulleista peruutuksista veloitetaan koko hinta. Lääkärintodistuksella peruutus on mahdollista, tällöin ei veloitusta.

Hinnat

1 x 75 min25€
2 x 75 min45€
3 x 75 min65€
4 x 75 min85€
All Accsess 120€
All Accsess Early Bird **100€
** Kun ilmoittautuu ajalla 16.4.-14.5.