UMC – Shop

13.2.2024

🩷YSTÄVÄNPÄIVÄ – KAMPANJA🩷

Huomenna keskiviikkona 14.2. avaamme vaatetilauksen UMC – Premium vaatteista. Valittavana on t-paita ja huppari herkullisessa sävyssä cotton pink maitosuklaan värisellä logo-painatuksella. Saatavilla on sekä lasten, että aikuisten koot.

Laadukas, ekologinen, eettisesti valmistettu huppari Stanley&Stella brändiltä. Viimeistellyt yksityiskohdat ja laadukkaat materiaalit kestävät hyvin kulutusta. Materiaalina laadukas luomupuuvilla ja 15% kierrätyspolyesteri.
Malli on pidempi ja suorempi, kuin muut UMC-hupparit tähän asti
, rennon hupparin ystäville suositellaan ottamaan normaalia isompi koko.

HUOM! Tuotteet ovat tilattavissa ainoastaan viikon ajan eli 14.-21.2.

Samalla lanseeraamme oman verkkokaupan, joka toimii yhteistyössä UMC:n vakkari painopaikan, PRINT Helsingin kanssa. Shop aukeaa keskiviikkona 14.2. klo 12.00 ja sulkeutuu keskiviikkona 21.2. klo 23.59

Tällä hetkellä shopista voi tilata ainoastaan ystävänpäivä-kampanjan tuotteita, mutta laajennamme tilaukset muihinkin paljon kysyttyihin UMC-vaatteisiin maaliskuun aikana. Maltetaan odotella siis, kaikki on työn alla 🙂

Lyhyt ohjeistus verkkokaupan käyttöön:

  • Shop löytyy tämän linkin alta: UMC – Shop
  • Valitse mieleinen tuote ja koko.
  • Muista valita NOUTO, silloin paketti toimitetaan suoraan UMC:lle ja se on noudettavissa vastaanotosta nimelläsi, tällöin toimitus on maksuton. (toimitusaika n 2 vkoa tilausajan umpeutumisesta).
  • Mikäli haluat tuotteen toimitettavaksi kotiin, valitse POSTITUS, täytä tarvittavat tiedot ja silloin loppusummaan lisätään postituskulut.
  • Maksa tilaus verkkokaupassa.
  • Odottele rauhassa, ilmoitamme sinulle tilauksen saapumisesta UMC:lle.
  • Nouda tuote ja nauti 🩷

Huom! Tällä viikolla on ystisviikko ja oppilaat voivat tuoda kaverin tunnille. Mikäli kaveri innostuu ja ilmoittautuu tunneille loppukevääksi, molemmat saavat tällaisen herkku teepparin veloituksetta!