Performing Arts

UMC – Dance Studios hakee tanssijoita syyskaudella 2024 aloittaviin Performing Arts kisaryhmiin. haemme sekä lapsia/junioreita (lapset 2013 syntyneet ja nuoremmat, juniorit 2009 – 2012 syntyneet) että aikuisia (2008 syntyneet ja vanhemmat). Ryhmät osallistuu Performing Arts SM/IKM kilpailuihin keväällä 2025. Auditionin perusteella päätämme minkä ikäisten ryhmä(t) perustetaan. Hae siis rohkeasti mukaan, vaikkei sinulla olisi kisakokemusta, mutta se kiinnostaa!

Lajista

Performing Arts sisältää mm jazz-, nyky- ja showtanssilajit. Mikäli sinulla on taustaa edellä mainituista lajeista tai lisäksi jostain muusta (esim baletti, voimistelu), voit hakea mukaan.

Audition Performing Arts

Haemme innokkaita kilpailemisesta kiinnostuneita tanssijoita Performing Arts -ryhmiin. Tanssijalla voi olla taustaa esim seuraavista lajeista: Jazz, show, nykytanssi, baletti tai voimistelu.

Ryhmäkoot vahvistuvat hakutilaisuuksien myötä. Muodostamme joko pienryhmiä (max 7 tanssijaa) ja/tai muodostelmia (max 24 tanssijaa). Täydennyshaut järjestetään tarvittaessa syyslukukauden aikana.

Soolo ja duo -valmennuksista kiinnostuneet tanssijat voivat olla yhteydessä sähköpostitse info@umc.fi

Aika

To 30.5.

Klo 16.30 – 17.15 Performing Arts Lapset alle 12v / Studio 1

Klo 18.30 – 19.15 Performing Arts Juniorit 13-16v / Studio 1

Klo 19.30 – 20.15 Performing Arts Aikuiset 1 yli 16v / Studio 1

Aikuiset 2 yli 31v Performing Arts kisaryhmään haetaan tanssijoita syyslukukaudella.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset otetaan vastaan sähköpostitse. Viestissä tulee mainita:

  • Osallistujan nimi ja syntymävuosi
  • Mihin ryhmään hakee

Mikäli Auditioniin ei pääse, mutta haluaa silti hakea, tulee Officeen olla yhteydessä ennen hakutilaisuuden järjestämistä info@umc.fi

Hakutilaisuus on lämminhenkinen tanssituntia muistuttava tilaisuus, jota ei tarvitse jännittää. Tunnilla tanssitaan opettajan johdolla kaikkia kannustaen. Loppusarjaa tanssitaan pienemmissä ryhmissä.

Valmennuspaketti

Lasten kisavalmennukseen kuuluu:

Lasten kisavalmennus UUDISTUU. Laajennamme lasten valmennuspakettia, jotta pystymme vastaamaan paremmin lajitaitojen kehittämiseen.

Treenit:
1x kisaryhmän oma treenitunti 60 min

1x lajin treenitunti 60 min

1x lajin tekniikkatreenitunti 60 min

Lukujärjestys julkaistaan touko-kesäkuussa 2024.

Hinta:

495€ (sis alv) Laskutetaan kaksi kertaa lukuvuoden aikana, 495€ syksy + 495€ kevät.

Hinta sisältää kilpailukoreografian, 3 treenituntia viikossa, UMC – kisahupparin.

Kolmen kausimaksuun sisältyvän tanssitunnin lisäksi oppilas voi valita lisätunteja hintaan 60-80€/ 45-60min tunti / kausi.

Kilpailujärjestäjän vaatimat osallistumis- ym maksut, sekä kisavaatteet ja -matkat eivät sisälly hintaan.

.

UMC – kisaryhmään osallistumisen ehtona on, että oppilas osallistuu myös valmennukseen kuuluville treenitunneille. Pelkän koreografian opetteluun osallistuminen ei ole mahdollista. Tällä taataan valmennuksen onnistuminen, ryhmäläisten tasapuolinen kehitys ja ryhmäytyminen.

Junioreiden ja Aikuisten kisavalmennukseen kuuluu:

Treenit:
1x kisaryhmän oma treenitunti 90min

1x tekniikkatunti 60min
1x lajin treenitunti 60-75min

Hinta:

595€ (sis alv) Laskutetaan kaksi kertaa lukuvuoden aikana, 595€ syksy + 595€ kevät.

Hinta sisältää kilpailukoreografian, 3 treenituntia viikossa, kisavalmennusta, UMC – kisahupparin, sekä kevätkaudella harjoituksia isossa tilassa.

Kolmen kausimaksuun sisältyvän tanssitunnin lisäksi oppilas voi valita lisätunteja hintaan 80-100€ / 60-75min tunti / kausi.

Kilpailujärjestäjän vaatimat osallistumis- ym maksut, sekä kisavaatteet ja -matkat eivät sisälly hintaan.

UMC – kisaryhmään osallistumisen ehtona on, että oppilas osallistuu myös valmennukseen kuuluville treenitunneille. Pelkän koreografian opetteluun osallistuminen ei ole mahdollista. Tällä taataan valmennuksen onnistuminen, ryhmäläisten tasapuolinen kehitys ja ryhmäytyminen.

Anytime – Valmennuspaketti

Sisältää kisakoreografian, anytime-passin, joka sisältää rajattoman määrän tanssitunteja, 50% alennuksen vierailevien opettajien workshopeista, kisavalmennusta ja UMC- kisahupparin,

Hinta 745€ (sis alv) Laskutetaan kaksi kertaa lukuvuoden aikana, 745€ syksy + 745€ kevät.

Monessa mukana

Mikäli oppilas on useammassa kisaryhmässä esim Katutanssi + Performing Arts – ryhmissä, laskutetaan automaattisesti Anytime – Valmennuspaketin hinta + 110€ koreografialisä.

Kisaryhmä + Stage – ryhmiin osallistuvan koreografialisä on 110€. Edellyttää, että oppilaalla on joku kisaryhmän valmennuspaketeista.

Ilmoittautuminen

Auditioniin ilmoittaudutaan sähköpostitse osoitteeseen: info@umc.fi