Yhteistyökumppanit

UMC – Dance Studiosin yksi tavoitteista on tarjota ammattitaitoista, laadukasta ja hyvinvointia edistävää palvelua. Tavoitteen saavuttamiseksi ympärille tarvitaan yhteistyökumppaneita, jotka täydentävät meitä parhaaseeen mahdolliseen lopputulokseen pääsemisessä. Tällä sivulla esittelemme yhteistyökimppanimme. Mikäli sinä tai yrityksesi olette kiinnostuneita tekemään meidän kanssa yhteistyötä, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse info@umc.fi.

Sirkusfysion Fysioterapeutti Atte Niittykangas on erikoistunut mm tanssijoiden ja sirkustaiteilijoiden lajivaatimuksiin sekä tuntee fysioterapian viimeisimmät tutkittuun tietoon perustuvat tiedot. Asiantuntevan fysioterapeutin palveluita ovat esimerkiksi:

  • Paras mahdollinen kuntoutusohjelma uudelle tai vanhalle loukkaantumisesta syntyneelle vammalle
  • Erilaiset kehon kiputilat, esim nilkka, polvet, selkä, lonkat. Niiden kuntoutus.
  • Alkavat tai jo pitemmälle edenneet rasitusvammat ja niiden hoito
  • Jos kaipaa ammattilaisen konsultaatiota järkevästä ja terveellisestä treenimäärästä ja kokonaiskuormituksesta.
  • Tanssijoille suunnatut treeniohjelmat voimaharjoitteluun.

Lisätietoja sirkusfysio.fi

Kysy lisää Sirkusfysion eduista UMC:n oppilaille joko info@umc.fi tai info@sirkysfysio.fi

UUSI KURSSI TANSSIJOILLE

Tanssijan voimaharjoittelun starttikurssi – Turvallinen ja tehokas tapa aloittaa tanssia tukeva voimaharjoittelu ammattilaisen opissa.

Kurssit starttaavat talviloman jälkeen ja sinulla on valittavissa kolme eri ajankohtaa. Ryhmät ovat pieniä ja paikkoja on rajallisesti, joten käy kurkkaamassa tästä mitä kurssi pitää sisällään. UMC:n jäsenille kurssi alennettuun hintaan jos ilmoittaudut 15.2. mennessä. Kysy lisää suoraan Sirkusfysiolta tai UMC:n Officesta.

Alemanan tanssitarvikeliikkeestä etuja UMC:n oppilaille. Kysy lisätietoja ja ohjeita etuje käyttöön opettajalta tai info@umc.fi