Katutanssimuodostelma JUNIORIT

Junioreiden Katutanssimuodostelma on 2009-2012 syntyneille motivoituneille ja tanssinnälkäisille suunnattu kisavalmennusryhmä. Hae mukaan ja syvennä tanssitaitojasi yhdessä muiden innokkaiden ja tavoitteellisesti harrastavien tanssijoiden kanssa! Ryhmä on suunnattu keski- ja jatkotason tanssijoille. Ryhmä osallistuu Street SM/IKM kilpailuihin keväällä 2025. Hae rohkeasti, vaikkei sinulla olisi aikaisempaa kisakokemusta, mutta kisaaminen kiinnostaa!

Audition Katutanssimuodostelma Juniorit:

Haemme innokkaita kilpailemisesta kiinnostuneita tanssijoita Katutanssin kisaryhmiin. Tanssijalla voi olla taustaa esim seuraavista lajeista: Hip Hop, Breaking, Commercial, Waacking.

Ryhmäkoot vahvistuvat hakutilaisuuksien myötä. Katutanssissa haemme ensisijaisesti muodostelmia (max 24 tanssijaa). Täydennyshaut järjestetään tarvittaessa syyslukukauden aikana.

Pienryhmien hakutilaisuudet järjestetään syyslukukaudella.

Soolo ja duo -valmennuksista kiinnostuneet tanssijat voivat olla yhteydessä sähköpostitse info@umc.fi

Aika

To 30.5.

Klo 19.30 – 20.15 Katutanssi Juniorit 13-16v / Studio 2

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset otetaan vastaan sähköpostitse. Viestissä tulee mainita:

  • Osallistujan nimi ja syntymävuosi
  • Mihin ryhmään hakee

Mikäli Auditioniin ei pääse, mutta haluaa silti hakea, tulee Officeen olla yhteydessä ennen hakutilaisuuden järjestämistä info@umc.fi

Hakutilaisuus on lämminhenkinen tanssituntia muistuttava tilaisuus, jota ei tarvitse jännittää. Tunnilla tanssitaan opettajan johdolla kaikkia kannustaen. Loppusarjaa tanssitaan pienemmissä ryhmissä.

Valmennuspaketti

Junioreiden kisavalmennukseen kuuluu:

Treenit:
1x kisaryhmän oma treenitunti 90min

1x tekniikkatunti 60min
1x lajin treenitunti 60-75min

.

Hinta:

595€ (sis alv) Laskutetaan kaksi kertaa lukuvuoden aikana, 595€ syksy + 595€ kevät.

.

Hinta sisältää kilpailukoreografian, 3 treenituntia viikossa, kisavalmennusta ja – koulutusta, UMC – kisahupparin ja treenit isommassa tilassa.

Kolmen kausimaksuun sisältyvän tanssitunnin lisäksi oppilas voi valita lisätunteja hintaan 80-100€ / 60-75 min tunti / kausi.

Kilpailujärjestäjän vaatimat osallistumis- ym maksut, sekä kisavaatteet ja -matkat eivät sisälly hintaan.

UMC – kisaryhmään osallistumisen ehtona on, että oppilas osallistuu myös valmennukseen kuuluville treenitunneille. Pelkän koreografian opetteluun osallistuminen ei ole mahdollista. Tällä taataan valmennuksen onnistuminen, ryhmäläisten tasapuolinen kehitys ja ryhmäytyminen.

Anytime – Valmennuspaketti


Sisältää kisakoreografian, anytime-passin, joka sisältää rajattoman määrän tanssitunteja, 50% alennuksen vierailevien opettajien workshopeista, kisavalmennusta ja UMC- kisahupparin,

Hinta 745€ (sis alv) Laskutetaan kaksi kertaa lukuvuoden aikana, 745€ syksy + 745€ kevät.

Monessa mukana

Mikäli oppilas on useammassa kisaryhmässä esim Katutanssi + Performing Arts – ryhmissä, laskutetaan automaattisesti Anytime – Valmennuspaketin hinta + 110€ koreografialisä.

Kisaryhmä + Stage – ryhmiin osallistuvan koreografialisä on 110€. Edellyttää, että oppilaalla on joku kisaryhmän valmennuspaketeista.

Ilmoittautuminen

Auditioniin ilmoittaudutaan sähköpostitse osoitteeseen: info@umc.fi