Katutanssimuodostelma JUNIORIT

Junioreiden Katutanssimuodostelma on 2008-2011 syntyneille motivoituneille ja tanssinnälkäisille suunnattu kisavalmennusryhmä. Hae mukaan ja syvennä tanssitaitojasi yhdessä muiden innokkaiden ja tavoitteellisesti harrastavien tanssijoiden kanssa! Ryhmä on suunnattu keski- ja jatkotason tanssijoille. Ryhmä osallistuu Street SM/IKM kilpailuihin keväällä 2024. Hae rohkeasti, vaikkei sinulla olisi aikaisempaa kisakokemusta, mutta kisaaminen kiinnostaa!

Audition Katutanssimuodostelma Juniorit:

Kauden 2023-24 Auditionit on pidetty. Sähköpostitse voi silti tiedustella vapaita paikkoja eri ryhmissä.

Valmennuspaketti

Junioreiden kisavalmennukseen kuuluu:

Treenit:
1x kisaryhmän oma treenitunti 90min

1x tekniikkatunti 60min
1x lajin treenitunti 60-75min

.

Hinta:

590€ (sis alv) Laskutetaan kaksi kertaa lukuvuoden aikana, 590€ syksy + 590€ kevät.

.

Hinta sisältää kilpailukoreografian, 3 treenituntia viikossa, kisavalmennusta ja – koulutusta, UMC – kisahupparin ja treenit isommassa tilassa.

Kolmen kausimaksuun sisältyvän tanssitunnin lisäksi oppilas voi valita lisätunteja hintaan 80-100€ / 60-75 min tunti / kausi.

Kilpailujärjestäjän vaatimat osallistumis- ym maksut, sekä kisavaatteet ja -matkat eivät sisälly hintaan.

UMC – kisaryhmään osallistumisen ehtona on, että oppilas osallistuu myös valmennukseen kuuluville treenitunneille. Pelkän koreografian opetteluun osallistuminen ei ole mahdollista. Tällä taataan valmennuksen onnistuminen, ryhmäläisten tasapuolinen kehitys ja ryhmäytyminen.

Anytime – Valmennuspaketti


Sisältää kisakoreografian, anytime-passin, joka sisältää rajattoman määrän tanssitunteja, 50% alennuksen vierailevien opettajien workshopeista, kisavalmennusta ja UMC- kisahupparin,

Hinta 740€ (sis alv) Laskutetaan kaksi kertaa lukuvuoden aikana, 740€ syksy + 740€ kevät.

Monessa mukana

Mikäli oppilas on useammassa kisaryhmässä esim Katutanssi + Performing Arts – ryhmissä, laskutetaan automaattisesti Anytime – Valmennuspaketin hinta + 110€ koreografialisä.

Kisaryhmä + Stage – ryhmiin osallistuvan koreografialisä on 110€. Edellyttää, että oppilaalla on joku kisaryhmän valmennuspaketeista.

Ilmoittautuminen

Auditioniin ilmoittaudutaan sähköpostitse osoitteeseen: info@umc.fi