Katutanssimuodostelma JUNIORIT

Junioreiden Katutanssimuodostelma on 2007-2010 syntyneille motivoituneille ja tanssinnälkäisille suunnattu kisavalmennusryhmä. Hae mukaan ja syvennä tanssitaitojasi yhdessä muiden innokkaiden ja tavoitteellisesti harrastavien tanssijoiden kanssa! Ryhmä on suunnattu keski- ja jatkotason tanssijoille. Ryhmä osallistuu Street SM/IKM kilpailuihin keväällä 2023. Hae rohkeasti, vaikkei sinulla olisi aikaisempaa kisakokemusta, mutta kisaaminen kiinnostaa!

Audition Katutanssimuodostelma Juniorit:

TÄYDENNYSHAKU

La 17.9. Klo 15.30-17.00 / Studio 2

Ilmoittaudu mukaan info@umc.fi. Ilmoittautumista suositellaan, mutta voit myös tulla suoraan paikan päälle. 

Hakutilaisuus on rento ja hauska tanssituntia mukaileva tilaisuus, jota ei tarvitse jännittää. Opettajan johdolla yhdessä pidetään hauskaa ja tanssitaan koreografiaa ikätason mukaan. Lopuksi hakijat jaetaan pienempiin ryhmiin ja tanssitaan toisiamme kannustaen. Ota mukaan reipas ja iloinen mieli, riittää, että jokainen tekee parhaansa. Rento vaatetus ja halutessaan mukaan voi ottaa tanssikengät (tennarit).

Valmennuspaketti

Junioreiden kisavalmennukseen kuuluu:

Treenit:
1x kisaryhmän oma treenitunti 90min

Tunti pidetään To klo 19.45-21.15 Opettajana Mira (alkaa syksyllä 2022)

1x tekniikkatunti 60min
1x lajin treenitunti 60-75min

.

Hinta:

580€ (sis alv) Laskutetaan kaksi kertaa lukuvuoden aikana, syksy + kevät.

.

Hinta sisältää kilpailukoreografian, 3 treenituntia viikossa, kisavalmennusta, UMC – kisahupparin.

Kolmen kausimaksuun sisältyvän tanssitunnin lisäksi oppilas voi valita lisätunteja hintaan 80-100€ / 60-75 min tunti / kausi.

Kilpailujärjestäjän vaatimat osallistumis- ym maksut, sekä kisavaatteet ja -matkat eivät sisälly hintaan.

UMC – kisaryhmään osallistumisen ehtona on, että oppilas osallistuu myös valmennukseen kuuluville treenitunneille. Pelkän koreografian opetteluun osallistuminen ei ole mahdollista. Tällä taataan valmennuksen onnistuminen, ryhmäläisten tasapuolinen kehitys ja ryhmäytyminen.

Anytime – Valmennuspaketti


Sisältää kisakoreografian, anytime-passin, joka sisältää rajattoman määrän tanssitunteja, 50% alennuksen vierailevien opettajien workshopeista, kisavalmennusta ja UMC- kisahupparin,

Hinta 730€ (sis alv) Laskutetaan kaksi kertaa lukuvuoden aikana, syksy + kevät.

Monessa mukana

Mikäli oppilas on useammassa kisaryhmässä esim Katutanssi + Performing Arts – ryhmissä, laskutetaan automaattisesti Anytime – Valmennuspaketin hinta + 110€ koreografialisä.

Kisaryhmä + Stage – ryhmiin osallistuvan koreografialisä on 110€. Edellyttää, että oppilaalla on joku kisaryhmän valmennuspaketeista.

Ilmoittautuminen

Auditioniin ilmoittaudutaan sähköpostitse osoitteeseen: info@umc.fi