Katutanssimuodostelma LAPSET

Lukuvuonna 2023-24 lapset pääsevät treenaamaan katutanssimuodostelmassa. Ryhmä osallistuu Streettanssin IKM kilpailuihin keväällä 2024. Ryhmään voi ehdottomasti hakea mukaan, vaikkei aikaisempaa kisakokemusta olisi, mutta kisaaminen kiinnostaa!

Syyskaudella 2022 aloittavaan kisaryhmään voivat hakea ne, jotka täyttävät kilpailuvuonna 12 vuotta tai ovat sitä nuorempia (2012 syntyneet ja sitä nuoremmat)

Audition Katutanssimuodostelma Lapset:

Ke 31.5.2023 Klo 18.15 – 19.15

Studio 2

Hakutilaisuus on rento ja hauska tanssituntia mukaileva tilaisuus, jota ei tarvitse jännittää. Opettajan johdolla yhdessä pidetään hauskaa ja tanssitaan koreografiaa ikätason mukaan. Lopuksi hakijat jaetaan pienempiin ryhmiin ja tanssitaan toisiamme kannustaen. Ota mukaan reipas ja iloinen mieli, riittää, että jokainen tekee parhaansa. Rento vaatetus ja halutessaan mukaan voi ottaa tanssikengät (tennarit).

Valmennuspaketti

Lasten kisavalmennukseen kuuluu:

Treenit:
1x kisaryhmän oma treenitunti 60 min

1x lajin treenitunti 60 min

.

Hinta:

390€ (sis alv) Laskutetaan kaksi kertaa lukuvuoden aikana, syksy + kevät.

.

Hinta sisältää kilpailukoreografian, 2 treenituntia viikossa, UMC – kisahupparin.

Kahden kausimaksuun sisältyvän tanssitunnin lisäksi oppilas voi valita lisätunteja hintaan 80€/ 60min tunti / kausi.

Kilpailujärjestäjän vaatimat osallistumis- ym maksut, sekä kisavaatteet ja -matkat eivät sisälly hintaan.

.

UMC – kisaryhmään osallistumisen ehtona on, että oppilas osallistuu myös valmennukseen kuuluville treenitunneille. Pelkän koreografian opetteluun osallistuminen ei ole mahdollista. Tällä taataan valmennuksen onnistuminen, ryhmäläisten tasapuolinen kehitys ja ryhmäytyminen.

Monessa mukana

Kisaryhmä + Stage – ryhmiin osallistuvan koreografialisä on 110€. Edellyttää, että oppilaalla on kisaryhmän valmennuspaketti.

Ilmoittautuminen

Auditioniin ilmoittaudutaan sähköpostitse osoitteeseen: info@umc.fi