Performing Arts

UMC – Dance Studios hakee tanssijoita syyskaudella 2022 aloittavaan Performing Arts kisaryhmään. haemme sekä junioreita (2007 – 2010 syntyneet) että aikuisia (2006 syntyneet ja vanhemmat). Ryhmä hakee / osallistuu Performing Arts SM/IKM kilpailuihin keväällä 2023. Auditionin perusteella päätämme minkä ikäisten ryhmä(t) perustetaan. Hae siis rohkeasti mukaan, vaikkei sinulla olisi kisakokemusta, mutta se kiinnostaa!

Lajista

Performing Arts sisältää mm jazz-, nyky- ja showtanssilajit. Mikäli sinulla on taustaa edellä mainituista lajeista tai lisäksi jostain muusta (esim baletti, voimistelu), voit hakea mukaan.

Audition Performing Arts

TÄYDENNYSHAKU

La 10.9. Klo 15.30-17.00 / Studio 1

Ilmoittaudu mukaan info@umc.fi. Ilmoittautumista suositellaan, mutta voit myös tulla suoraan paikan päälle.

Hakutilaisuus on rento tanssituntia mukaileva tilaisuus. Opettajan johdolla tehdään harjoitteita salin poikki, sekä opetellaan koreografiaa. Lopuksi hakijat jaetaan pienempiin ryhmiin ja tanssitaan toisiamme kannustaen. Improvisaatio-osio on paras hetki näyttää, mikäli osaat jotain spessua, mutta rento fiilis ja oman tyylin näyttäminen ovat yhtä arvokkaita taitoja temppujen rinnalla. Ei tarvitse liikaa jännittää, riittää, että jokainen tekee parhaansa.

Valmennuspaketti

Junioreiden ja Aikuisten kisavalmennukseen kuuluu:

Treenit:
1x kisaryhmän oma treenitunti 90min

Tunti pidetään To klo 19.30-21.00 Opettajana Liisa alkaa syksyllä 2022 (Mikäli ryhmiä perustetaan useampia, järjestetään toiselle ryhmälle oma treeniaika)

1x tekniikkatunti 60min
1x lajin treenitunti 60-75min

.

Hinta:

580€ (sis alv) Laskutetaan kaksi kertaa lukuvuoden aikana, syksy + kevät.

.

Hinta sisältää kilpailukoreografian, 3 treenituntia viikossa, kisavalmennusta, UMC – kisahupparin.

Kolmen kausimaksuun sisältyvän tanssitunnin lisäksi oppilas voi valita lisätunteja hintaan 80-100€ / 60-75min tunti / kausi.

Kilpailujärjestäjän vaatimat osallistumis- ym maksut, sekä kisavaatteet ja -matkat eivät sisälly hintaan.

.

UMC – kisaryhmään osallistumisen ehtona on, että oppilas osallistuu myös valmennukseen kuuluville treenitunneille. Pelkän koreografian opetteluun osallistuminen ei ole mahdollista. Tällä taataan valmennuksen onnistuminen, ryhmäläisten tasapuolinen kehitys ja ryhmäytyminen.

Anytime – Valmennuspaketti

Sisältää kisakoreografian, anytime-passin, joka sisältää rajattoman määrän tanssitunteja, 50% alennuksen vierailevien opettajien workshopeista, kisavalmennusta ja UMC- kisahupparin,

Hinta 730€ (sis alv) Laskutetaan kaksi kertaa lukuvuoden aikana, syksy + kevät.

Monessa mukana

Mikäli oppilas on useammassa kisaryhmässä esim Katutanssi + Performing Arts – ryhmissä, laskutetaan automaattisesti Anytime – Valmennuspaketin hinta + 110€ koreografialisä.

Kisaryhmä + Stage – ryhmiin osallistuvan koreografialisä on 110€. Edellyttää, että oppilaalla on joku kisaryhmän valmennuspaketeista.

Ilmoittautuminen

Auditioniin ilmoittaudutaan sähköpostitse osoitteeseen: info@umc.fi