UMC – Stage

Mikä on Stage ryhmä?

UMC – Stage on monipuolisen esiintyjyyden konsepti tanssin harrastajille. UMC – Dance Studiosin oma projektiluontoinen koulutusohjelma on suunniteltu tanssijoille, jotka haluavat kehittää esiintymis- ja tanssitaitojaan. Tavoitteena voi olla esiintymiskokemuksen kerryttäminen tai jopa ammattiin tähtääminen esimerkiksi artistien taustatanssijana. Lukuvuonna 2023-24 Stage – ryhmiä on kolme. Tuntisisällöt suunnitellaan jokaiselle ryhmälle kunkin ryhmän omien tavoitteiden mukaan. Tavoitteet laaditaan ryhmäkokoonpajen selvittyä. Ryhmän opettajan johdolla tehdään lukuvuoden aikana vähintään yksi esitys, jolla ryhmä osallistuu joko katselmuksiin, näytöksiin, tapahtumiin tai muihin mahdollisiin esityksiin. Projektina voi olla myös videoteos, jossa harjoitellaan kameratyöskentelyä. Lukuvuoteen sisältyy esityskoreografian lisäksi myös esiintymisvalmennusta.

Miksi hakea Stage ryhmään?

Stage -ryhmäläiset pääsevät syventymään eri osa-alueisiin, joita esiintymistaitoihin liittyy, kuten ilmaisu, kehonkieli, kontakti muihin tanssijoihin ja yleisöön, kameratyöskentely jne. Oppilaat saavat lukuvuoden aikana henkilökohtaista palautetta ja vinkkejä oman tanssijuuden löytämiseen ja vahvistamiseen. Yhdessä muiden motivoituneiden ryhmäläisten kanssa pääsee näkemään ja kokemaan paljon uutta! Lukuvuoden päätteeksi oppilaat saavat kirjallisen diplomin tehdyistä projekteista ja suoritetuista tanssitunneista. Hakiessaan tanssin- tai muiden alojen kouluhin oppilaat saavat kirjallisen suosituksen UMC – Dance Studiosin myöntämänä.

Kuka voi hakea ryhmiin?

Ryhmään voivat hakea kaikki esiintymisestä ja oman tanssijuuden kehittämisestä kiinnostuneet tanssijat. Ryhmiin valitaan oppilaat auditionin kautta. Auditionit on jaettu tanssilajeittain, ryhmissä on avoin ikätaso. Hakutilaisuuksien perusteella voidaan eri ikäisiä tanssijoita sijoittaa samaan ryhmään. Ryhmien valinnoissa otetaan huomioon myös sen hetkinen tanssillinen taitotaso.

Ottaessaan paikan vastaan oppilas sitoutuu treenaamaan ryhmän kanssa koko lukuvuoden (syksy ja kevät). Konseptiin kuuluu kaksi viikkotuntia, yksi ryhmän yhteinen ja lisäksi toinen treenitunti. Lisäksi Stagelaiset saavat lisätunnit edullisempaan hintaan (katso hinta alta). Ryhmiin haetaan joka vuosi uudelleen. Ryhmäläiset voivat halutessaan hakea myös UMC – Dance Studiosin kisaryhmiin.

Audition

Lukuvuoden 2023-24 AUDITIONIT

Kauden 2023-24 Auditionit on pidetty. Sähköpostitse voi silti tiedustella vapaita paikkoja eri ryhmissä.

Valmennuspaketti


Stage valmennukseen kuuluu:

Treenit:
1x ryhmän oma treenitunti 75min 

1x lajin treenitunti 60-75min

.

Hinta:

420€ (sis alv) Laskutetaan kaksi kertaa lukuvuoden aikana, 420€ syksy + 420€ kevät.

.

Hinta sisältää esityskoreografian, 2 treenituntia viikossa, esiintymisvalmennusta, UMC treenipaidan.

Kahden kausimaksuun sisältyvän tanssitunnin lisäksi oppilas voi valita lisätunteja hintaan 80-100€ / 60-75min tunti / kausi.

Monessa mukana

Kisaryhmä + Stage – ryhmiin osallistuvan koreografialisä on +110€. Edellyttää, että oppilaalla on joku kisaryhmän valmennuspaketeista.

Ilmoittautuminen

Auditioniin ilmoittaudutaan sähköpostitse osoitteeseen: info@umc.fi