Maksut ja hinnasto

UMC – Dance Studiosin hinnaston löydät tältä sivulta. Ensisijaisesti oppilas ilmoittautuu koko lukuvuodeksi (syksy ja kevät). Tunneille voi myös osallistua kertamaksulla tai 10 x kortilla. Anytime-passi sisältää rajattoman määrän tunteja lukukauden aikana.  

Syksyn 2023 lukukausimaksut

Lasten tuntien hinnasto (koskee UMC DanceKids ja Mini & Me tunteja)

Tunnin pituus1 viikkotunti
30 – 45 min 140€
jos oppilas käy yhdellä 30 min tai 45min mittaisella tunnilla viikossa hänen laskunsa on 140€ syyslukukausi + 140€ kevätlukukausi. Kaikki hinnat sisältävät alv 10%

Muut tunnit

Tunnin pituus1 viikkotunti
45 min185€
60 min220€
75 min250€
jos oppilas käy yhdellä 60min mittaisella tunnilla viikossa hänen laskunsa on 220€ syyslukukausi + 220€ kevätlukukausi. Kaikki hinnat sisältävät alv 10%

.


Lisätunnit

1. lisätunti-40€
2. lisätunti-60€
3. ja seuraavat lisätunnit-80€
Esim. oppilas ilmoittautuu keväälle 2 x 60min pituisille tunnille, lasku kyseiselle kaudelle on 220€ + 180€ = 400€

Tunneille kertamaksulla

Kertamaksu 30-45min13€
Kertamaksu 60-75min18€
Kertamaksu ammattilaisille10€
10 x kortti160 €

Mikäli oppilas käy tunneilla satunnaisesti, tunneille on mahdollisuus osallistua kertamaksulla. Silloin Hobiverin kautta tehtävää ilmoittautumista ei tarvita, mutta etukäteen tulee lähettää sähköpostia info@umc.fi. Viestissä tulee kertoa mille tunnille haluaa osallistua. Maksuvälineenä käy käteinen (mielellään tasaraha) ja yleisimmät debit/creditkortit.

10 x kortti

10 x kortti on edullinen vaihtoehto, jos haluaa harrastaa satunnaisesti eri tunneilla. Kortin haltija ei sitoudu yhdelle tietylle tunnille, vaan hän voi osallistua haluamilleen tunneille, joissa on tilaa. Kysy sähköpostitse etukäteen onko tunneilla tilaa info@umc.fi.

Kortti ostetaan Hobiverista, ryhmien valikosta valitaan ’10xkortti’ ja lasku lähetetään sähköpostitse. Kortti on tarkoitettu yli 16-vuotiaille.

10 x kortti on voimassa 5kk ostopäivästä alkaen. Kortilla ei ole peruutusoikeutta, eikä käyttämättä jääneistä tunneista palauteta maksua. 10 x korttiin ei voi yhdistää perhe,- eikä opiskelija-alennuksia.

Anytime-passi

Anytime-passi590€

Anytime-passilla tunneilla voi käydä rajattomasti kyseisen lukukauden ajan. Haluamilleen tunneile tulee ilmoittautua Hobiverin kautta. Mikäli oppilaan tanssimaksut ylittävät Anytime passin hinnan, laskutetaan automaattisesti Anytime hinnan mukaisesti.

Anytime – passiin ei voi yhdistää alennuksia. Käyttämättä jääneitä Anytime – tunteja ei voi korvata. Tuntien siirto seuraavalle lukukaudelle sovitaan tapauskohtaisesti. Ota yhteys info@umc.fi.

Ilmainen kokeilukerta

Ensimmäinen kokeilukerta on uusille oppilaille ilmainen.

Maksusetelit

Käytössämme on Smartum, Edenred ja E-passi. Lue lisää alta kohdasta: maksusetelit.

Laskutus tapahtuu sähköisesti Hobiverin kautta. Lukukausimaksut laskutetaan kaksi kertaa vuodessa (syys ja kevät). Esim jos oppilas käy yhdellä 60min mittaisella tunnilla viikossa hänen laskunsa on 210€ syyslukukausi + 210€ kevätlukukausi.

Mikäli sovittua maksua ei ole suoritettu eräpäivään mennessä, eikä maksumuistutuksista huolimatta maksuja suoriteta, lasku siirtyy perintään. Maksumuistutuksesta perimme 5€ toimistokuluja / muistutus.

Laskun vastaanottaja on sähköpostilaskujen osalta vastuussa laskujen saamisesta, esimerkiksi tilanteessa jossa lasku on päätynyt laskun vastaanottajalla roskapostiin tai ei läpäise sähköpostin suodattimia.

Laskujen lähdettyä ilmoitamme siitä Ajankohtaista – palstalla. Mikäli oppilas ei ole saanut laskua, asiasta on otettava yhteys info@umc.fi.

Asiakas ei saa omatoimisesti muuttaa valmiilla laskulla esitettyä summaa vaan mahdolliset erissä maksut tehdään järjestelmän kautta tai sovitaan tapauskohtaisesti sähköpostin välityksellä. 

Oppilaalla on mahdollisuus maksaa lasku erissä. Hobiverissa ilmoittautumisen yhteydessä tulee lomakkeeseen merkitä erissä maksu, sekä erien määrä. Laskun jakaminen eriin kustantaa +1€ / erä.

Oppilas ja osallistuvat perheenjäsenet ovat oikeutettuja alennukseen lukukausimaksusta, mikäli perheenjäsenistä kaksi tai useampi osallistuu tanssitunneille lukukaudeksi. Mikäli lukukausimaksu jaetaan eriin, alennus vähennetään ensimmäisestä maksuerästä.

Perheenjäsenillä on oltava sama kotiosoite.

Perhealennus 15€ / perheenjäsen

Perhealennus ei ole voimassa Kesälukukaudella.

Opiskelija-alennus on 30€ lukukausimaksusta. Alennus on oikeutettu 3. asteen opiskelijoille (yliopisto ja ammattikorkeakoulut). Voimassaolevasta opiskelijakortista tulee lähettää kuva sähköpostiin heti ilmoittautumisen yhteydessä info@umc.fi. Skannattu kuva tai puhelimella otettu kuva käy hyvin. Kuva tulee lähettää sähköpostitse ennen laskujen lähettämistä. Myöhässä tulleista opiskelijakorteista perimme toimistomaksun 5€. Tiedotamme tarkan laskujen lähetyspäivän ennen laskujen lähettämistä. Mikäli lukukausimaksu jaetaan eriin, alennus vähennetään ensimmäisestä maksuerästä.

Opiskelija-alennus ei ole voimassa kesälukukaudella.

Oppilaan aloittaessa kesken lukukauden, hinta määräytyy seuraavasti:

  • Kun oppilas osallistuu tunneille kauden alussa ennen syys- tai talviloman alkua, oppilas maksaa täyden hinnan 100%. Käymättä jääneet tunnit voi korvata muilla tunneilla.
  • Kun oppilas osallistuu lukukaudelle syys- tai talviloman jälkeen, lukukausi maksu on -35% lukukausihinnasta. Alennus myönnetään sekä uusille oppilaille, että lisätunteja ottaville.
  • Mikäli oppilas lopettaa kesken lukukauden, lukukausimaksuja ei palauteta. Tuntien siirrosta sovitaan tapauskohtaisesti.

UMC – Dance Studios tarjoaa tanssin ammattilaisille tunnit edulliseen hintaan 10€ kertamaksu. Ammattilaiseksi luokitellaan Teme:n jäsenet. Myös Temeen kuulumattomat tanssinopettajat voivat olla oikeutettuja ammattilaishintaan. Tällöin tulee lähettää meille vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen info@umc.fi. Ammattilaisalennus ei koske kursseja, leirejä tai muita poikkeavia tunteja.

Kisaryhmien valmennuspakettien hinnat löytyvät täältä.

Lukukausimaksuja voi maksaa myös etuseteleillä. Käytössä on Smartum, Edenred ja E-passi. Etusetelit ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi käyttää esim perheenjäsenen lukukausimaksuihin. Officeen tulee lähettää sähköpostia, mikäli haluaa hyödyntää etuseteleitä info@umc.fi.

Maksuseteleitä hyödynnettäessä lisäämme hintaan +5€ käsittely- ja välitysmaksua.

Maksuseteleitä voi hyödyntää ainoastaan lukukausimaksuissa ja 10 x kortissa. Kertamaksut, workshopit, Late Night Drop In tai Brunch & Dance tunneille maksusetelit eivät käy