Maksut ja hinnasto

UMC – Dance Studiosin hinnaston löydät tältä sivulta. Ensisijaisesti oppilas ilmoittautuu koko lukuvuodeksi (syksy ja kevät). Tunneille voi myös osallistua kertamaksulla tai 10 x kortilla. Anytime-passi sisältää rajattoman määrän tunteja lukukauden aikana.  

Syksyn 2023 lukukausimaksut

Lasten tuntien hinnasto (koskee UMC DanceKids ja Mini & Me tunteja)

Tunnin pituus1 viikkotunti
30 – 45 min 140€
jos oppilas käy yhdellä 30 min tai 45min mittaisella tunnilla viikossa hänen laskunsa on 140€ syyslukukausi + 140€ kevätlukukausi. Kaikki hinnat sisältävät alv 10%

Muut tunnit

Tunnin pituus1 viikkotunti
45 min185€
60 min220€
75 min250€
jos oppilas käy yhdellä 60min mittaisella tunnilla viikossa hänen laskunsa on 220€ syyslukukausi + 220€ kevätlukukausi. Kaikki hinnat sisältävät alv 10%

.


Lisätunnit

1. lisätunti-40€
2. lisätunti-60€
3. ja seuraavat lisätunnit-80€
Esim. oppilas ilmoittautuu keväälle 2 x 60min pituisille tunnille, lasku kyseiselle kaudelle on 220€ + 180€ = 400€

Tunneille kertamaksulla

Kertamaksu 30-45min13€
Kertamaksu 60-75min18€
Kertamaksu ammattilaisille10€
10 x kortti160 €

Mikäli oppilas käy tunneilla satunnaisesti, tunneille on mahdollisuus osallistua kertamaksulla. Silloin Hobiverin kautta tehtävää ilmoittautumista ei tarvita, mutta etukäteen tulee lähettää sähköpostia info@umc.fi. Viestissä tulee kertoa mille tunnille haluaa osallistua. Maksuvälineenä käy käteinen (mielellään tasaraha) ja yleisimmät debit/creditkortit.

10 x kortti

10 x kortti on edullinen vaihtoehto, jos haluaa harrastaa satunnaisesti eri tunneilla. Kortin haltija ei sitoudu yhdelle tietylle tunnille, vaan hän voi osallistua haluamilleen tunneille, joissa on tilaa. Kysy sähköpostitse etukäteen onko tunneilla tilaa info@umc.fi.

Kortti ostetaan Hobiverista, ryhmien valikosta valitaan ’10xkortti’ ja lasku lähetetään sähköpostitse. Kortti on tarkoitettu yli 16-vuotiaille.

10 x kortti on voimassa 5kk ostopäivästä alkaen. Kortilla ei ole peruutusoikeutta, eikä käyttämättä jääneistä tunneista palauteta maksua. 10 x korttiin ei voi yhdistää perhe,- eikä opiskelija-alennuksia.

Anytime-passi

Anytime-passi590€

Anytime-passilla tunneilla voi käydä rajattomasti kyseisen lukukauden ajan. Haluamilleen tunneile tulee ilmoittautua Hobiverin kautta. Mikäli oppilaan tanssimaksut ylittävät Anytime passin hinnan, laskutetaan automaattisesti Anytime hinnan mukaisesti.

Anytime – passiin ei voi yhdistää alennuksia. Käyttämättä jääneitä Anytime – tunteja ei voi korvata. Tuntien siirto seuraavalle lukukaudelle sovitaan tapauskohtaisesti. Ota yhteys info@umc.fi.

Ilmainen kokeilukerta

Ensimmäinen kokeilukerta on uusille oppilaille ilmainen.

Maksusetelit

Käytössämme on Smartum, Edenred ja E-passi. Lue lisää alta kohdasta: maksusetelit.

Maksuehdot

Maksut erissä

Perhealennus

Opiskelija-alennus

’Half n half’ – maksu, kun oppilas aloittaa kesken kauden

Ammattilaisalennus

Kisavalmennuksien hinnasto

Maksusetelit