Katutanssimuodostelma AIKUISET

Aikuisten Katutanssimuodostelma on 2006 syntyneille ja sitä vanhemmille motivoituneille ja tavoitteellisesti treenaaville nuorille aikuisille suunnattu kisavalmennusryhmä. Hae mukaan ja syvennä tanssitaitojasi yhdessä muiden kisatreenaamiseen sitoutuneiden tanssijoiden kanssa! Ryhmä osallistuu Street SM/IKM kilpailuihin keväällä 2023. Aikuisten kisaryhmään voit hakea mikäli sinulla on vähintään 5 vuotta lajitreeniä taustalla tai sinulla on jatkotasoon edellytetyt taidot hallussa.

Audition Katutanssimuodostelma Aikuiset:

Ke 1.6 klo: 20.00-21.00
Paikka: Klub1 / Sali: Kanuuna

Hakutilaisuus on rento tanssituntia mukaileva tilaisuus. Opettajan johdolla opetellaan koreografiaa ja lopuksi hakijat jaetaan pienempiin ryhmiin ja tanssitaan toisiamme kannustaen. Ei tarvitse liikaa jännittää, riittää, että jokainen tekee parhaansa.

Valmennuspaketti

Aikuisten kisavalmennukseen kuuluu:


Treenit:
1x kisaryhmän oma treenitunti 90min

Tunti pidetään Ke klo 20.00-21.30 Opettajana Sanaz (alkaa syksyllä 2022)

1x tekniikkatunti 60min
1x lajin treenitunti 60-75min

Hinta:

580€ (sis alv) Laskutetaan kaksi kertaa lukuvuoden aikana, syksy + kevät.

Hinta sisältää kilpailukoreografian, 3 treenituntia viikossa, kisavalmennusta, UMC – kisahupparin.

Kolmen kausimaksuun sisältyvän tanssitunnin lisäksi oppilas voi valita lisätunteja hintaan 80-100€ / 60-75 min tunti / kausi.

Kilpailujärjestäjän vaatimat osallistumis- ym maksut, sekä kisavaatteet ja -matkat eivät sisälly hintaan.

UMC – kisaryhmään osallistumisen ehtona on, että oppilas osallistuu myös valmennukseen kuuluville treenitunneille. Pelkän koreografian opetteluun osallistuminen ei ole mahdollista. Tällä taataan valmennuksen onnistuminen, ryhmäläisten tasapuolinen kehitys ja ryhmäytyminen.

Anytime – Valmennuspaketti

Sisältää kisakoreografian, anytime-passin, joka sisältää rajattoman määrän tanssitunteja, 50% alennuksen vierailevien opettajien workshopeista, kisavalmennusta ja UMC- kisahupparin,

Hinta 730€ (sis alv) Laskutetaan kaksi kertaa lukuvuoden aikana, syksy + kevät.

Monessa mukana

Mikäli oppilas on useammassa kisaryhmässä esim Katutanssi + Performing Arts – ryhmissä, laskutetaan automaattisesti Anytime – Valmennuspaketin hinta + 110€ koreografialisä.

Kisaryhmä + Stage – ryhmiin osallistuvan koreografialisä on 110€. Edellyttää, että oppilaalla on joku kisaryhmän valmennuspaketeista.

Ilmoittautuminen

Auditioniin ilmoittaudutaan sähköpostitse osoitteeseen: info@umc.fi