Tietoa meistä

  • UMC – Dance Studios on meidän yhdessä syksyllä 2021 Jyväskylään perustama tanssikoulu. Vuosien kokemus alalta niin tanssijoina, koreografeina kuin opettajinakin on muovannut näkemystämme siitä, mitä alalla mielestämme kaivataan. Tanssikoulu UMC – Dance Studios onkin syntynyt unelmistamme luoda tanssille innostava yhteisö ja tila, jossa jokainen tanssija tulee kohdatuksi yksilönä. Meille on tärkeää kunnioittaa tanssikulttuurin juuria ja pysyä itse uteliaana, valmiina oppimaan uutta.
  • Meille tanssin opetus ja valmennus on enemmän kuin vain liikkeen opettamista. Tiedostamme, että tanssiharrastuksella on usein tanssisalia kauaskantoisemmat vaikutukset koko elämään. Siksi opetuksen keskiössä ovat terveet tanssijat, joiden kokonaisvaltaista hyvinvointia haluamme olla tukemassa tanssisalissa ja sen ulkopuolella. Opetustyössämme haluamme painottaa järkevää treenaamista, joka mahdollistaa tanssijoiden kasvun ja kehityksen pitkällä juoksulla. 
  • Me haluamme tarjota laadukasta tanssin opetusta Keski-Suomessa, joten olemme rakentaneet tunti- ja lajivalikoimamme omiin vahvuuksiimme nojaten. Oppilaiden kasvun tukemisen lisäksi haluamme jatkuvasti kehittää ja syventää myös omaa osaamistamme tanssinopettajina ja tanssijoina. Ennen kaikkea haluamme välittää tanssin ja yhteisöllisyyden tuomaa hyvää energiaa kaikille harrastajille. Tervetuloa tanssimaan meidän kanssa!

Rakkaudella Sanaz, Liisa ja Mira