Katutanssimuodostelma AIKUISET 2

Aikuiset 2 Katutanssimuodostelma on tarkoitettu kaikille motivoituneille ja tavoitteellisesti treenaaville aikuisille, jotka täyttävät kisavuonna 31 vuotta tai ovat sitä vanhempia. Hae mukaan ja syvennä tanssitaitojasi yhdessä muiden kisatreenaamiseen sitoutuneiden tanssijoiden kanssa! Ryhmä osallistuu Street IKM kilpailuihin 7.-8.10.2023. Jos olet käynyt aiemmin katutanssilajien tunneilla, ja tavoitteellinen treenaaminen lajin parissa kiinnostaa, hae rohkeasti mukaan!

Audition Katutanssimuodostelma Aikuiset 2:

La 26.11. klo: 10.00-11.00
Paikka: UMC – Dance Studios / Studio 2

Hakutilaisuus on rento tanssituntia mukaileva tilaisuus. Opettajan johdolla opetellaan koreografiaa jota tanssitaan yhdessä, toisiamme kannustaen. Ei tarvitse liikaa jännittää, riittää, että jokainen tekee parhaansa.

Valmennuspaketti


Aikuisten kisavalmennukseen kuuluu:

Treenit:
1x kisaryhmän oma treenitunti 90min

Tunti pidetään Pe klo: 16.45-18.15 UMC:n tiloissa, alkaen tammikuu 2023 / Opettajana Sanaz Hassani & Mira Saarinen

1x lajin treenitunti 60-75min

Hinta:

Kevätkausi: 410€ (sis alv)
Syyskausi 200€ (kisoja edeltävät treenit, sis alv)

Hinta sisältää kilpailukoreografian, 2 treenituntia viikossa, kisavalmennusta, UMC – kisahupparin.

Kahden kausimaksuun sisältyvän tanssitunnin lisäksi oppilas voi valita lisätunteja hintaan 80-100€ / 60-75 min tunti / kausi.

Kilpailujärjestäjän vaatimat osallistumis- ym maksut, sekä kisavaatteet ja -matkat eivät sisälly hintaan.

UMC – kisaryhmään osallistumisen ehtona on, että oppilas osallistuu myös valmennukseen kuuluvalle treenitunnille. Pelkän koreografian opetteluun osallistuminen ei ole mahdollista. Tällä taataan valmennuksen onnistuminen, ryhmäläisten tasapuolinen kehitys ja ryhmäytyminen.