Katutanssimuodostelma AIKUISET 2

Lukuvuosi 2024-25

Aikuiset 2 Katutanssimuodostelma on tarkoitettu kaikille motivoituneille ja tavoitteellisesti treenaaville aikuisille, jotka täyttävät kisavuonna 31 vuotta tai ovat sitä vanhempia. Hae mukaan ja syvennä tanssitaitojasi yhdessä muiden kisatreenaamiseen sitoutuneiden tanssijoiden kanssa! Ryhmä osallistuu Street IKM kilpailuihin keväällä 2025. Jos olet käynyt aiemmin katutanssilajien tunneilla, ja tavoitteellinen treenaaminen lajin parissa kiinnostaa, hae rohkeasti mukaan!

Audition Katutanssimuodostelma Aikuiset 2:

Haemme innokkaita kilpailemisesta kiinnostuneita tanssijoita Katutanssin kisaryhmiin. Tanssijalla voi olla taustaa esim seuraavista lajeista: Hip Hop, Breaking, Commercial, Waacking.

Ryhmäkoot vahvistuvat hakutilaisuuksien myötä. Katutanssissa haemme ensisijaisesti muodostelmia (max 24 tanssijaa). Täydennyshaut järjestetään tarvittaessa syyslukukauden aikana.

Pienryhmien hakutilaisuudet järjestetään syyslukukaudella.

Soolo ja duo -valmennuksista kiinnostuneet tanssijat voivat olla yhteydessä sähköpostitse info@umc.fi

Aika

To 30.5. Klo 18.30 – 19.15 Katutanssi Aikuiset 2 yli 31v / Studio 2

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset otetaan vastaan sähköpostitse. Viestissä tulee mainita:

  • Osallistujan nimi ja syntymävuosi
  • Mihin ryhmään hakee

Mikäli Auditioniin ei pääse, mutta haluaa silti hakea, tulee Officeen olla yhteydessä ennen hakutilaisuuden järjestämistä info@umc.fi

Hakutilaisuus on lämminhenkinen tanssituntia muistuttava tilaisuus, jota ei tarvitse jännittää. Tunnilla tanssitaan opettajan johdolla kaikkia kannustaen. Loppusarjaa tanssitaan pienemmissä ryhmissä.

Valmennuspaketti

Aikuisten kisavalmennukseen kuuluu:


Treenit:
1x kisaryhmän oma treenitunti 90min

1x tekniikkatunti 60min
1x lajin treenitunti 60-75min

Hinta:

595€ (sis alv) Laskutetaan kaksi kertaa lukuvuoden aikana, 595€ syksy + 595€ kevät.

Hinta sisältää kilpailukoreografian, 3 treenituntia viikossa, kisavalmennusta ja – koulutusta, UMC – kisahupparin ja treenit isommassa tilassa.

Kolmen kausimaksuun sisältyvän tanssitunnin lisäksi oppilas voi valita lisätunteja hintaan 85-105€ / 60-75 min tunti / kausi.

**lisätuntien hinnat päivitetty 4.6.2024

Kilpailujärjestäjän vaatimat osallistumis- ym maksut, sekä kisavaatteet ja -matkat eivät sisälly hintaan.

UMC – kisaryhmään osallistumisen ehtona on, että oppilas osallistuu myös valmennukseen kuuluville treenitunneille. Pelkän koreografian opetteluun osallistuminen ei ole mahdollista. Tällä taataan valmennuksen onnistuminen, ryhmäläisten tasapuolinen kehitys ja ryhmäytyminen.

Anytime – Valmennuspaketti

Sisältää kisakoreografian, anytime-passin, joka sisältää rajattoman määrän tanssitunteja, 50% alennuksen vierailevien opettajien workshopeista, kisavalmennusta ja UMC- kisahupparin,

Hinta 745€ (sis alv) Laskutetaan kaksi kertaa lukuvuoden aikana, 745€ syksy + 745€ kevät.

Monessa mukana

Mikäli oppilas on useammassa kisaryhmässä esim Katutanssi + Performing Arts – ryhmissä, laskutetaan automaattisesti Anytime – Valmennuspaketin hinta + 110€ koreografialisä.

Kisaryhmä + Stage – ryhmiin osallistuvan koreografialisä on 110€. Edellyttää, että oppilaalla on joku kisaryhmän valmennuspaketeista.

Ilmoittautuminen

Auditioniin ilmoittaudutaan sähköpostitse osoitteeseen: info@umc.fi