Late Night Drop In

”Yli 20 vuoden kokemus katutanssista on kasvattanut minua tanssijana ja ihmisenä mielettömän paljon. Vahvan teknisen pohjan treenaaminen Suomessa ja ulkomailla on avannut uudenlaisen lähestymistavan ja ilmaisun tanssijuuteeni, jota määrätietoisella treenaamisella ja uusilla kokemuksilla kehitän jatkuvasti. Kisaaminen, ohjaaminen ja erilaisissa tanssiprojekteissa ja kokoonpanoissa työskentely ovat lisänneet näkökulmia tanssiin ja tanssijuuteen liittyen.

Pariisissa viimeisten 7 vuoden ajan olen keskittynyt informaation lisäämiseen ja tanssijuuteni kehittämiseen, jossa useat workshopit, projektit ja työskentely Hype N Spicy-Crewn kanssa ovat tuoneet kokemusta.

Tuon syvemmän tanssijuuden, ilmaisun ja intensiivisen liikkeen tutkimisen kautta olen luonut yksityisvalmennuksen tanssijoille ja kehollisesta ilmaisusta kiinnostuneille. Dancer in me-Syvemmän kehotietoisuuden tanssivalmennus on asiakkaan kanssa henkilökohtaisesti räätälöity kokonaisuus, jonka tarkoitus on tukea ja viedä eteenpäin omaa uniikkia tanssillista ilmaisua. Jokainen tanssija on ainutlaatuinen, ja tämä valmennus on tehty tuon ainutlaatuisuuden esilletuomiseksi. What the movement is telling to you? What the movement is telling about you?
-Rita Miettinen

Hip hop – Dancer in me

Drop in tunnilla syvennetään teknistä osaamista omaa kehoa ja liikekieltä kuunnellen. Mikä lajille ominainen tekniikka puhuttelee sinua erityisesti ja haluaisit monipuolistaa sen hyödyntämistä tanssissasi?

Erilaisten harjoitusten avulla syvennytään omaan kehotietoisuuteen ja oman tanssijuuden ilmaisuun hip hopin essenssillä. Jokainen tanssija on uniikki ja upea. Puhalla oma yksilöllinen äänesi tekniseen osaamiseesi ja vapauta sisäisen tanssijasi ilmaisu.

Tervetuloa Ritan Late Night Drop In -tunnille, ilmoittautuminen info@umc.fi

Jyväskylästä kotoisin olevalla Petelle on pitkä historia tanssinopettajana. Tällä hetkellä Helsingissä asuva tanssija on UMC – dance companyn alkuperäisjäsen ja tanssija.

” Meidän lukuisten tanssiteosten lisäksi mut on varmasti voinut nähdä monissa tv-tuotannoissa ja musiikkivideoissa viimeisen kymmenen vuoden aikana. Oon päässyt tekemään töitä tv:ssä mm. Emma Gaalat, The Voice of Finland, Uuden musiikin kilpailut sekä X-factor. Tanssijana olen toiminut mm. sekä Benjaminin että Antti Tuiskun tuotannoissa vuosien aikana. Koen että tällä hetkellä mun vahvin tyyli tanssillisesti on hip hop ja commercial”.

”Toivon että pystyisin tarjoamaan jokaiselle tanssijalle jonkinlaisen aaha-elämyksen mun kursseilla liikkeen tuottamisen kautta

Peten commercial tunnilla keskitytään erityisesti musiikin kuunteluun ja nyansseihin liikkeen kautta. ”Yritän pilkkoa aina biisin niin pieniin osiin että sieltä saisi mahdollisimman paljon irti. Rakastan haastaa sekä itseäni että oppilaita musiikin kuuntelun kautta, ja tätä myötä löytämään aina jotain uutta myös tanssillisesti. Koen että mun trademark koreografillisesti on ehdottomasti terävät liikkeet ja yllätyksellisyys.

Awa Sowe on itseoppinut, intohimoinen, kulttuurivetoinen tanssija. Hänet tunnetaan tällä hetkellä twerk-liiketoiminnastaan ​​Twercturesta, jonka kautta hän opettaa twerk-työpajoja ympäri Suomen. Hänen työnsä keskittyy pääasiassa twerk-tekniikkaan ja luentoihin twerkin historiasta ja kulttuurista.

Twerkin (avoin taso)

Tunti keskittyy opettamaan tunnistamaan lantion ja lantion liikkeiden eri rytmejä. Tavoitteena on oppia kuuntelemaan kehoasi ja tuntemaan liikettä sen sijaan, että katsoisit liikettä. Jokainen vartalo on ainutlaatuinen, samoin kuin lantiollamme luomamme liike.