UMC – SUMMER WEEKEND

UMC Summer Weekend 11.-12.6. on kesän kuumin workshop viikonloppu, jossa on erinomainen kattaus vierailevia opettajia. Suurin osa opettaa Jyväskylässä ensimmäistä kertaa!

Ilmoittautuminen on auki. Ilmoittautuminen tehdään osoitteessa: https://umc.hobiver.com/ilmo

Lukujärjestys

Muutos: Miranda Chambers Katutanssi Koreografia klo 17.15-18.45

Opettajat:

Eerika ”Eki” Ahonen on käytännössä tanssinut koko elämänsä, sillä hän aloitti tanssin parissa jo 2-vuotiaana. Monipuoliseen matkaan tanssin parissa on mahtunut rikas taival niin oppilaana, opettajana kuin valmentajanakin. Kisamenestystä Eki on niittänyt myös runsaasti. Yksi suurimmista saavutuksista on MM-hopea Hip Hop duossa. Viimeisimmät vuodet Eerika on asunut ja opiskellut Tukholmassa. Ensin kaksi vuotta tanssilinjalla itseään kehittäen ja parhaillaan hän opiskelee kulttuuritieteitä Tukholman Yliopistossa.

Eerikan suurin intohimo on jakaa vuosien varrelta opittuja oppeja ja oivalluksia tanssista. Opetuksen perustana ovat monenlaiset katutanssitekniikat. Erityisesti Hip Hop ja House ovat iskeneet syvälle Ekin sieluun.

Eerikan tunneilla pääsee nauttimaan liikkeestä, musiikista ja yhteisöllisyydestä hip hop kulttuurin äärellä.

UMC – Summer Weekendillä Eerika opettaa Hip Hop Choreo ja Choreo By Eerika -tunteja.

Lajiesittelyt

Hip Hop Choreo tunnilla keskitytään työstämään hip hopille ominaisia liikekieliä ja foundationeita erilaisten harjoitteiden avulla. Tunnilla työskennellään paljon erilaisten groovejen, party/social steppien ja fiilisten kanssa. Tavoitteena on saada työkaluja oman tyylin ja edellä mainittujen tekniikoiden yhdistämiseen, nauttia liikkeestä, musiikista ja yhteisöllisyydestä hip hop kulttuurin äärellä. Tunnilla paneudutaan myös hip hop musiikin ja tanssin väliseen vuorovaikutukseen.


Choreo By tunnilla tehdään tehokas, hyvä alkulämmittely, ja suoraan asiaan. Tunnista suurin osa käytetään koreografian opetteluun ja sen tanssimiseen ja fiilistelyyn. Housesta ja Hip Hopista inspiroituva Eerika laittaa bileet pystyyn sata-varmasti.

Miranda on alkujaan Jyväskyläläinen tanssija ja koreografi, joka työskentelee Lontoossa pääosin kaupallisella alalla. Hän on tanssinut lukuisilla musiikkivideoilla, mainoksissa, teatteri- ja konserttilavoilla, elokuvissa ja televisio-ohjelmissa sekä Suomessa että Englannissa ja työskennellyt artistien kanssa kuten Little Mix, Dua Lipa, Akon, Jungle, Labrinth ja Peggy Lee.

Mirandan tunnilla keskitytään koreografian oppimiseen. Miranda on itse sekä klassisten että klubi- ja katutanssilajien osaaja, ja näiden vaikutteet näkyvät hänen liikekielessään, mutta koreografiatunti vaatii kokemusta erityisesti katutanssilajeista. Tunti on perus- ja jatkotason tanssijoille.

Miranda Chambers opettaa Katutanssi koreografia tunnin Su 12.6. klo: 17.15-18.45

Augusto Guerran tanssijan ura alkoi vuonna 2004 Brasiliassa. Hänen intohimonsa on hip hopissa. Yhdessä katutanssiryhmä Cia Fusion kanssa Augusto on kiertänyt erilaisissa tapahtumissa ja kilpailuissa mm Brasiliassa, Ranskassa ja Belgiassa.

Tämä hip hopin monilahjakkuus opettaa Summer Weekendillä Hip Hop Choreo ja Hip Hop Freestyle – tunteja.

HUOM! Lotta Kyllösen kurssi PERUTTU. Ilmoittautuneille on oltu yhteydessä.

Lotta on oululainen huippuosaaja tanssijan, tanssinopettajan ja koreografin työssään. Oulun seudun ammattikorkeakoulusta tanssinopettajaksi vuonna 2018 valmistunut Lotta on niittänyt menestystä niin kisalavoilla, kuin suurten konserttien areenoilla. Lotta on moninkertainen Suomenmestari Performing Arts -lajeissa ja yksi hänen viimeisistä koreografioistaan voitti MM-kultaa Puolan Varsovassa.

Tämä Antti Tuiskun taustatanssijakin työskentelevä upeus saapuu UMC:lle opettamaan Discoa ja Contemporary Jazzia.

Lajiesittely

Contemporary Jazz yhdistää nykytanssin intensiivisen liikkeen ja jazztanssin dynamiikan vahvaksi tunnelatausta ja ilmaisuvoimaa kehittäväksi kokonaisvaltaiseksi tanssityyliksi.

Disco dance on vauhdikas ja sporttinen tanssilaji, joka kehittää ponnistusvoimaa, liikkuvuutta, tasapainoa ja nopeutta. Sille ominaista on iskevät käsiliikkeet, nopeat askelsarjat, räjähtävät hypyt ja näyttävät poseeraukset. Tämä tanssilaji tempaa mukaansa iloisella ja fyysisesti haastavalla

Tunneilla keskitytään vahvasti sarjaan.

Sebastian on monipuolinen koreografi ja tanssija, joka on työskennellyt lukuisien suomalaisten artistien kanssa, kuten BESS, Jannika B, Ellinoora ja SAARA. Sebastian toimii myös musiikkivideo-ohjaajana. Sebastianin koreografioiden tyyli on vahvoja aksentteja ja nopeita liikkeitä yhdistettynä sulavaan kehonliikkeeseen. Tunneillaan Sebastian haluaa painottaa monipuolisuuteen ja esiintymiseen, sekä liikekielen ja liikkeiden laadun kehittämiseen.

Summer Weekendillä valovoimainen Sebastian opettaa Commercial, Heels, Heels Walk & Pose -tunteja

Lajiesittelyt

Commercial
Commercial tarkoittaa nimensä mukaisesti kaupallista tanssia, eli tanssia jota voi nähdä mm. musiikkivideoilla tai artistien keikoilla. Commercial-tanssitunnilla keskitytään hyvään fiilikseen, hauskanpitoon ja koreografian tanssimiseen.

Heels Walk & Pose
Tunnilla harjoitellaan kävelyä, liikkumista ja tanssia korkokengissä. Tunnilla tehdään erilaisia kävely- ja poseerausharjoituksia, sekä tanssisarjaa. Tanssityylinä toimii commercial-tanssi. Korkokengät voivat olla mitkä tahansa itselle sopivat ja mukavat kengät. Rohkeasti kokeilemaan ja korkkarit kattoon! Tunnille voi osallistua myös lenkkareissa.

Heels
Heels-tunnilla tanssitaan korkokengissä. Tunnin aikana tehdään harjoitteita lattian poikki, harjoitellaan lattiatyöskentelyä ja tehdään tanssisarjaa. Koreografian tyylinä toimii commercial-tanssi. Tunnille voi myös osallistua halutessaan ilman kenkiä.

Ilmoittautuminen

Kursseille ilmoittaudutaan Hobiverin kautta. Ilmoittautuinen on avoinna. Ilmoittautuminen tehdään osoitteessa https://umc.hobiver.com/ilmo

Paikka

Kaikki tunnit pidetään Liikuntakeskus Klub1n tiloissa osoitteessa Kivääritehtaankatu 6.

Poissaolojen korvaaminen

UMC – Summer Weekend tunneilla ei voi käydä korvaamassa kevään poissaoloja. Korvata voi UMC – Goes Summer tunneilla.

Hinnat

1 x 60 min20€
1 x 90 min25€
2 x 90 min40€
3 x 90min55€
4 x 90 min65€
5 x 90 min80€
All Accsess 120€