UMC Goes Summer 18.6.- 15.8. on UMC:n monipuolinen kesälukukausi, jossa on tarjolla suosituimmat tanssitunnit upeiden opettajien johdolla. Tervetuloa nauttimaan kesästä meidän kanssa tanssien!
Ilmoittautuminen on auki.
Ilmoittautumaan pääset osoitteessa: https://umc.hobiver.com/ilmo
HUOM! Goes Summer tunneille ei tarvitse erikseen ilmoittautua tullessaan korvaamaan tai käydessään kertamaksuilla.
Lukujärjestyksen löydät täältä.
UMC – Dance Studios
Vasarakatu 9B / 2 krs
40320 Jyväskylä
Afrofusion
Afrofusionissa sovitetaan yhteen eri Afrikan maista tulevia lajeja ja tunnilla tanssitaan afrobeat-musiikkigenren mukaansa tempaaviin rytmeihin. Mirkan Afrofusion tunneilla vaikutteita otetaan vaikutteita pääosin Ghanasta, Nigeriasta ja Etelä-Afrikasta, käydään läpi muutama steppi ja lopuksi tehdään koreografia jossa harjoitellut stepit tulevat tutuksi.
Azonto
Azonto on ghanalainen katutanssilaji ja musiikkigenre, joka on kehittynyt 2010 luvun tienoilla. Se sai kansainvälistä suosiota Fuse ODG:n Azonto kappaleen ja musiikkivideoiden myötä. Azonton juuret ovat ghanalaisissa perinteisissä tansseissa ja liikkeet ovat ottaneet paljon vaikutteita arjen toiminnoista. Azonto on hyvin energinen tanssi, jossa vapaa ilmaisu on suuressa roolissa.
Broadway Jazz
Broadway Jazz -tunnilla sukelletaan musikaalien maailmaan. Showelementit; lavaesiintyminen, räiskyvä ilmaisu ja energia sekä liikkeiden näyttävyys kuvaavat tunnin luonnetta hyvin. Tanssiteknisesti tunnilla hyödynnetään monipuolisesti jazztanssin tekniikoita, joita ovat erilaiset kehoa ja tilaa hyödyntävät tekniikkaharjoitteet, musikaalisuus ja rytmittely sekä liikkeen ilmaisu ja musiikin tulkitseminen. Tällä tunnilla saa heittäytyä!
Contemporary
Contemporary -tunnilla yhdistetään omasta kehosta luontaisesti lähtevää liikettä yhdessä muihin nykytanssin tekniikoihin. Turvallisessa ja lämminhenkisessä ympäristössä on helppo lähestyä erilaisia harjoituksia, kuten improvisaatio, oman liikkeen tutkiminen, lattiatekniikka ja kontaktityöskentely. Tanssitunti koostuu lämmittelyosuudesta, salinpoikki liikkuvista tekniikkaharjoitteista ja koreografia-osuudesta.
Contemporary Jazz
Contemporary Jazz -tunnilla hyödynnetään monipuolisesti nyky- ja jazztanssin tekniikoita, joita ovat erilaiset kehoa ja tilaa hyödyntävät tekniikkaharjoitteet, improvisaatio ja oman luovuuden löytäminen, sekä liikkeen ilmaisu ja musiikin tulkitseminen.
Tanssitunti koostuu tekniikkaharjoitteita sisältävästä alkulämmittelystä, salin poikki liikkuvista sarjoista ja koreografiaosuudesta.
Experimental
Experimental on monipuolinen, eri lajien vahvuuksia yhdistelevä tyylilaji. Tyyli korostaa tanssijan oman liikekielen ja sen eri ulottuvuuksien tutkimista harjoiteltavien materiaalien kanssa. Experimental -tunneilla tanssitaan koreografiaa, joka koostuu eri tyyleistä ja jossa korostuu musiikin vapaus. Experimental rohkaisee tanssijoita oppimaan uutta omasta tanssijuudesta ja sen mahdollisuuksista.
Floor Work
Floor Work tunti pohjautuu nykytanssin eri tekniikoihin keskittyen pääasiassa lattiatasossa työskentelyyn. Tunti on suunnattu monipuolisesti eri tanssijoille lajitaustasta riippumatta. Lattiatyöskentelyn kehittäminen ja taitojen vahvistaminen kasvattaa tanssijan luottamusta kykyihinsä ja tuntisisällöt tukevat monipuolisen tanssijuuden kehittymistä.
Tunnilla harjoitellaan ergonomista ja virtaavaa kehon käyttöä lattiatasolla ja tasoilta toiselle siirtyessä, sekä hyödynnetään muun muassa kehon eri tuki- ja painopisteitä, kehon ketjuuntumista, painovoimaa, liike-energiaa sekä lattian pinnan tukea ja kitkaa.
Jazz Funk
Jazz Funk on tunti, joka on täynnä hyvää energiaa, rytmimusiikkia ja vauhdikkaita koreografioita.
Jazz Funk pohjautuu jazztekniikkaan joka on saanut vaikutteita mm katutanssista ja etenkin groovesta. Tämä on loistava tunti niille katutanssijoille, jotka haluavat testata jazzia ja erityisesti tunti sopii niille, jotka rakastavat tanssia funk-musiikkiin! Tunti keskittyy koreografiaan.
Show Heels
Show Heelsissä tanssitaan korkkareilla! Tunnilla harjoitellaan showtanssille tyypillisiä liikkeitä korkokengillä tanssien (mm piruetit, jalanheitot, poseeraukset, koreografia) Myös korkoilla oloa, kävelyä ja naisellista energiaa luvassa. Rohkeasti mukaan!
Parhaiten heels -tunneille soveltuvat korkokengät ovat tanssiin tarkoitetut lattarikengät, joissa on nilkan ojennusta mahdollistava päkiäosa ja silikoni pehmustettu korko. Myös muunlaisilla korkokengillä voi tanssia, kunhan ne on puhdistettu mahdollisista liasta ja hiekasta, sekä korot suojattu lattianaarmujen ehkäisemiseksi. Suosittelemme korkosuojia kapeakorkoisten kenkien kanssa. Kysy lisää, jos mietityttää 🙂
Choreo By
Choreo by -tunnit ovat opettajansa näköisiä tunteja. Tuntikoreografiat ja tanssityylit vaihtuvat tunneilla usein, ja niissä näkyy vahvasti opettajan oma tausta ja vahvuudet.
Tunnilla keskitytään pääosin koreografian harjoitteluun, ja siihen sisältyy alkulämmittely sekä tanssilajista riippuen lajinomaista tekniikkaharjoittelua.
Hip Hop Choreo
Hip Hop choreo -tunnit koostuvat pääosin alkulämmittelystä ja koreografiaosuudesta. Opettajan oma tausta ja tyyli vaikuttavat koreografioihin, mutta niissä painotetaan Hip Hopille ominaista liikettä ja tekniikkaa. Tunneilla tärkeässä osassa on myös Hip Hop -musiikki, ja sitä kautta musikaalisuuden ja rytmiikan harjoittelu.
House
House on syntynyt 1980 -luvulla Chicagon warehouse -juhlissa ja kehittynyt ajan saatossa New Yorkin klubeilla nykyiseen muotoonsa. Lajissa yhdistellään eri tanssityylien askeleita, ottaen vaikutteita mm. afrosta, breakista, capoeirasta, stepistä, jazzista ja salsasta. Lajiin liittyy vahvasti nopea jalkatyöskentely ja jacking, eli kehon liike musiikin rytmissä.
Commercial
Commercial tunneilla pääset suurten lavakeikkojen, musiikkivideoiden ja esiintymisen makuun ja maailmaan. Vaihtuvilla tuntisarjoilla harjoitellaan ilmaisua, esiintymistä ja musikaalisuutta.
Commercial tunti koostuu alkulämmittelystä, mahdollisista tekniikkaharjoituksista ja koreografiaosuudesta. Opettajan tausta ja tyyli vaikuttavat tunnin rakenteeseen, musiikkiin ja erityisesti koreografiaan.
Waacking
Waacking on sosiaalinen tanssi, joka sai alkunsa 1970 – luvulla Los Angelesin tanssiklubeilla LGTB+ yhteisöistä. Lajin keskeisiä arvoja ovat yksilöllisyyden juhlistaminen, itseilmaisu, vapaus, tarinankerronta ja dramaattisuus. Lajin ilmaisullisuuteen vaikuttivat vanhat Hollywoodin mykkäelokuvat sekä Looney Tunes- piirretyt. Käsien liikkeet saivat inspiraationsa kamppailulajeista, kuten japanilaisesta nunchakusta (pamppu, jossa naru yhdistää kaksi puukeppiä).
Tunnilla opetellaan waackingin perustekniikoita, kuten käsitekniikkaa, jalkatekniikkaa, koordinaatiota, groovea ja eläytymistä musiikkiin. Tunti koostuu lajinomaisesta alkulämmittelystä, tekniikkaosuudesta ja tuntikoreografiasta.
Sanaz Hassani
Sanaz on Suomen katutanssin pioneereihin lukeutuva koreografi, tanssija ja tanssinopettaja. Hän on myös katutanssiryhmä UMC – Dance Companyn ja UMC – Dance Studiosin perustaja. Sanazilla on laaja tanssijan koulutus, johon kuuluu muun muassa vuoden koulutuslinja New Yorkin Broadway Dance Centerissä ja useita workshopeja sekä tiiviskursseja vuosittain niin USA:ssa kuin Euroopassakin. Tanssinopettajana katutanssilajeissa Sanaz on toiminut 2000-luvun alusta lähtien.
Sanazin luova kädenjälki on näkynyt laajasti koreografina ja tanssijana jo vuodesta 1997. Hänen koreografin töihinsä lukeutuu useita kansallista huomiota saaneita esityksiä, joita ovat esimerkiksi tv-produktiot X-factor ja Voice of Finland tuotannoissa sekä lukuisat tanssiteokset teattereiden näyttämöillä. Sanaz on valmentanut jo vuosia erilaisia kisakokoonpanoja, joista useat ovat menestyksekkäästi sijoittuneet SM-tasolla mitalisijoille. Tanssijana hänet on nähty muun muassa Antti Tuiskun ja Benjaminin esiintymislavoilla. Onpa hän päässyt tanssimaan itse Madonnalle New Yorkissa asuessaan.
Sanaz ammentaa inspiraatiota etenkin musiikista ja sen herättämistä tunnetiloista. Hän kutsuu itseään ikuiseksi oppilaaksi ja syventääkin omaa osaamistaan treenaamalla aktiivisesti niin kotimaassa ja ulkomaillakin. Opettajana Sanazille on tärkeää luoda ympäristö, jossa jokainen saa olla vapaasti oma itsensä ja sukeltaa eri liikekielien maailmaan. Tärkeintä on antaa liikkeelle tilaa ja löytää sitä kautta oma sielu. Hersyvästä naurustaan ja säkenöivästä energiastaan tunnetun Sanazin tunneilta ei hyvää fiilistä ja kannustusta puutu.
Heta Herva
Hetalla on monipuolinen tausta tanssin parissa ja hänen sydämensä kuuluukin puoliksi katulajeille ja puoliksi Performing Arts -puolelle. Kisa- sekä esiintymiskokemusta on kertynyt useista eri kokoonpanoista ja lukuisilta lavoilta SM- kisoista taidekatselmuksien kautta TV esiintymisiin. Heta on opettanut tanssia päätoimisesti pari vuotta ja opiskellut viimeisen vuoden ajan Tanssipedagogiikan perusteita. Yksilöllisyyden arvostaminen, sekä turvallinen ja rento ilmapiiri ovat Hetan opetuksen kulmakiviä.
Helmi Huhtaniemi
Jyväskyläläinen katutanssija Helmi Huhtaniemi on jo kymmenen vuoden ajan heittäytynyt katutanssilajeihin ja Hip hop -kulttuuriin. Helmi onkin UMC:n entinen tanssija ja osallistui vuosina 2022-2023 STAGE ja kisaryhmiin. Helmi on kisannut myös vuosina 2018-2023 aktiivisesti ja mukaan on tarttunut mm. kolme kultamitalia FDO:n Street SM-kisoista.
Viimeisen vuoden Helmi on opiskellut tanssia Ruotsissa Åsa Folkhögskolassa, jossa opetukseen sisältyy viisi katutanssilajia: Hip hop, House, Locking, Popping ja Breaking. Åsassa Helmi on keskittynyt etenkin Hip hop freestyleen ja kulttuurin historiaan seka oman tyylinsä ja kehotietoisuuden kehittämiseen. Ruotsissa asuminen on ollut myös mahdollisuus päästä kiertämään monia battleja, mutta hän on tehnyt tanssimatkoja myös Ranskaan ja Englantiin.
Vuonna 2022 Helmi alkoi aktiivisemmin tuottamaan tapahtumia Jyväskylässä ja myöhemmin myös Ruotsissa. Hän aloittaa huhtikuussa 2024 myös sihteerinä katutanssiljärjestö SADE ry:n hallituksessa. Tapahtumien tuottaminen on
Helmille tärkeä tapa saada lisää tanssijoita mukaan osallistumaan ja rikastamaan katutanssikulttuuria.
Helmi on iso musiikin ystävä ja pyrkii löytämään tunneillensa parhaat biisit, jotka sekä kertovat lajin historiaa että tuovat uusia tulkintoja ja oivalluksia tanssin kautta. Helmi kuluttaa paljon suomalaista räppiä, etenkin jyväskyläläistä, ja hänen tunneillaan pääsekin varmasti baunssaamaan paikallisten bängereiden tahtiin.
Helmin tunneilla pääsee kehittämään omaa tyyliään ja tanssiaan erilaisten freestyle-harjoitteiden ja rutiineiden kautta.
Yhteisöllinen lähtökohta ja hyvä meininki on jokaisen tunnin tavoitteena. Tervetuloa hikoilemaan ja nauramaan tanssin pyörteissä!
Kaisa Lehtonen
Kaisa on Jyväskylässä kasvanut, taustaltaan monipuolinen liikkuja ja tanssija, ja viihtynyt lajin parissa jo yli 10 vuoden ajan. Erityisen lähellä hänen sydäntään ovat katutanssilajit ja näistä etenkin Hip Hop. Kaisa on ollut aktiivisesti mukana muun muassa erilaisissa koulutusryhmissä ja kisatoiminnassa niin SM- ja MM-tasolla kuin erilaisissa katselmuksissakin. Viimeisen vuoden aikana hän on kokenut kuitenkin arvokkaaksi myös vähemmän intensiivisen harrastamisen ja sen tarjoamat mahdollisuudet esimerkiksi oman liikkeen ja tyylin tutkimiseen.
Tanssinopettajana Kaisalta löytyy perspektiiviä harrastamiseen erilaisista lähtökohdista esimerkiksi iästä, taitotasosta tai tavoitteista riippumatta. Hän toivookin tunneillaan jokaisen voivan nauttia tanssista omalla tasollaan ja tavallaan.
Taru Pellinen
Taru Pellinen on tanssija ja tanssinopettaja, jonka matka tanssin parissa on alkanut Imatralla Tanssistudio Jamilla. Tänä keväänä hän valmistuu tanssinopettajaksi Turun ammattikorkeakoulusta, jossa hän on opiskellut vuodesta 2020 lähtien. Erityisesti nykytanssi, jazztanssi sekä showtanssi ovat lähellä Tarun sydäntä. Hänellä on myös pari- ja lattiatekniikan osaamista sekä taustaa baletista, akrobatiasta ja katutanssilajeista.
Tanssijana hän on toiminut turkulaisessa nykytanssiryhmässä, Turku Youth Companyssa, työskennellen muun muassa Suvi Niemisen sekä Jarkko Mandelinin kanssa. Hän on myös esiintynyt Suomen Musiikkiteatterin Golden ABBA -showssa sekä useissa eri katselmuksissa, tapahtumissa ja Performing Arts kilpailuissa.
Tanssinopettajana Taru on työskennellyt sekä Imatran, että Turun seudulla vuodesta 2019 alkaen. Hän on opettanut eri-ikäisiä tanssijoita alkeista edistyneisiin positiivisella ja kannustavalla ottellaan. Tarun tunneilla treenataan monipuolisesti korostaen musikaalisuutta sekä tanssin iloa!
Moona Penttinen
Moona on kouluttautunut nykytanssin opettaja, ja taskustaan häneltä löytyy myös fysioterapeutin paperit. Tanssi on ollut hänen elämässä 24 vuoden ajan, jonka aikana hän on haalinut paljon kokemusta eri tanssilajeista ja -tyyleistä painottuen nyky- ja jazztanssiin sisältöihin. Esiintymiskokemusta hänellä on laajasti SM-kilpailuista katselmuksiin ja TV-esiintymisestä pidempiin nykytanssiteoksiin. Tanssinopettajana Moona on toiminut vuodesta 2019 lähtien, ja toiminut erilaisissa ympäristöissä tanssikouluista työpajoihin ja ammattilaisten aamutunneista päiväkoteihin.
Moonalla on vahva pohja nykytanssin ja lattiatyöskentelyn tekniikoista, joita värittää hänen monipuolinen tanssitaustansa. Liikkeellisesti Moonaa kiehtovat etenkin liikkeen virtaus, ketjuuntuminen ja erilaiset dynamiikat sekä lattiapinnan tuomat liikkeelliset mahdollisuudet. Opettajana merkityksellistä hänelle on ihmisten kohtaaminen sekä avoin ja rento ilmapiiri, jossa jokaisella olisi mahdollisimman turvallinen olla, etsiä ja löytää omista lähtökohdistaan käsin.
Mira Saarinen
Mira on laajasti liikunta-alalla kouluttautunut tanssinopettaja, koreografi ja valmentaja. Hän on yksi UMC – Dance Studiosin perustajista. Mira on suorittanut liikuntaneuvojan sekä fysioterapeutin tutkinnot ja omaa työkokemusta molemmilta aloilta. Lisäksi hän on kouluttautunut ja työskennellyt myös hyvinvointialalla. Tanssiopettajana ja valmentajana Mira on toiminut useissa eri tanssikouluissa Suomessa ja sinä aikana kokemusta on kertynyt laajasti eri-ikäisten opetuksesta ja kisavalmennuksesta aina lapsista aikuisiin asti.
Miralla on tanssijana vankka kokemus kisalavoilta vuodesta 2004 lähtien. Lisäksi hän on toiminut tanssijana vuosien varrella useissa eri esityksissä ja katselmuksissa. Monipuolisen koulutuksen sekä oman tanssi- ja kisakokemuksen myötä Miran ymmärrys erilaisten liikkujien sekä tanssijoiden treenaamisesta on kehittynyt kattavaksi. Etenkin kokemus eri ikäluokkien opetuksesta on hionut entisestään Miran luontaista ihmistuntemusta, jonka kautta yksilöiden tarpeet voidaan tunnistaa.
Miralle opettajana on tärkeintä, että tunneille tulijat löytävät tanssitunnista itselleen tärkeitä asioita. Liittyivätpä ne liikuntaan, mielen nollaamiseen tai sosiaalisiin asioihin, jokainen syy tulla tanssitunnille on Miralle aina yhtä arvokas. Mira on opettajana innostava ja energinen, ja hänen tunneillaan vallitsee rento, avoin meininki. Valmentajana hän haluaa kannustavalla otteella haastaa tanssijoita kehittymään omien tavoitteidensa mukaisesti.
Mirka Simberg
Mirka Simberg on Äänekoskelta lähtöisin oleva tanssija. Mirka on tanssinut lapsuudesta asti katutanssin ala-lajeja ja kilpaillut menestyksekkäästi hiphopin parissa Sanaz Hassanin valmennettavana. Vuosina 2019-2021 Mirka kävi Scandinavian Dance Education koulutuksen Tukholmassa. Koulutuksen jälkeen Mirka jäi Tukholmaan opettamaan tanssia. Vuonna 2021 hän löysi afrikkalaiset lajit ja menetti sydämensä ghanalaiselle katulajille Azontolle. Viime vuosina Mirka on matkustanut Ghanaan useita kertoja oppiakseen suoraan ghanalaisilta tanssijoilta sekä tanssin taustalla olevaa kulttuuria. Nykyään hän asuu noin puolet vuodesta Ghanassa. Mirkan tunneilla tärkeintä on vapaus ja tunne. Mirka korostaa myös historian ja kulttuurin merkitystä sekä pyrkii toiminnallaan antamaan takaisin kulttuurille ja tanssijoille.
Liisa Tirkkonen
Liisa on jyväskyläläinen tanssinopettaja, tanssija ja koreografi. Hän on UMC-Dance Studiosin perustaja ja katutanssiryhmä UMC – Dance Companyn alkuperäisjäsen. Liisalle tanssin ja liikunnan ohjaajana toimiminen on ollut luontaista, ja hän onkin opettanut ensimmäisiä tanssituntejaan jo yläasteella. Sittemmin Liisa on kouluttautunut laajasti tanssin ja hyvinvoinnin parissa – oppia on haettu Suomen lisäksi muun muassa New Yorkista, Lontoosta ja Tukholmasta, jossa hän opiskeli ja esiintyi Ambra Succin ja muiden opettajien opeissa. Vakituisesti tanssinopettajan työtä hän on tehnyt vuodesta 2009.
Tanssijana Liisa on työskennellyt monipuolisesti erilaisissa produktioissa ja teoksissa niin tv:ssä, teatterissa kuin erilaisissa tapahtumissakin. Hän on luonut useita kilpailukoreografioita soolo-, duo- ja ryhmäkategorioihin katselmuksissa ja SM-kilpailuissa. Lisäksi hän on niittänyt kokemusta myös voimistelun parista toimimalla TeamGym Suomen maajoukkueen valmentajana ja koreografina vuodesta 2015.
Liisa on opettajana empaattinen ja kannustava. Hänelle palkitsevimmat hetket liittyvät ihmisten aitoihin kohtaamisiin. Liisalle tärkeää on päästä mahdollistamaan onnistumisen riemu, liittyi se sitten tanssiteknisiin, taiteellisiin tai tunteellisiin asioihin. Vaikka Liisan tunneilla painotetaan vahvasti tekniikkaa, tärkeintä on löytää liikkeen kautta hyvää oloa ja tukea siten tanssijoiden kokonaisvaltaista hyvinvointia ja kasvua.
Veera Venho
Veera on tanssija ja tanssinopettaja Jyväskylästä, joka jo 4-vuotiaana päätyi harrastuksen pariin Tanssikoulu Sarassa. Keväällä 2024 hän valmistui tanssinopettajaksi (AMK), pääaineenaan jazztanssi. Veeralla on monipuolinen tanssitausta, joka näkyy hänen tyylissään tanssia ja opettaa. Tanssijana Veera on nähty monenlaisissa erilaisissa produktioissa mm. TV-formaatti Masked Singerissä, UMC – Dance Companyn teoksessa Movements – Motions – Mindsets sijaistanssijana, sekä viimeisimpänä Kuopion Kaupunginteatterin suurmusikaalissa.
Veeralle opettamisessa on tärkeintä avoimen ja lämpimän ilmapiirin luominen, sekä se, että jokaisella on turvallinen ja inspiroiva olo kokeilla ja oppia omista lähtökohdista käsin. Huumori ja rennolla otteella tanssiminen kuuluvat Veeran tunteihin.
Kertamaksu | 16 € |
1 setti (1 viikkotunti 9 viikkoa) | 135 € |
2 settiä (2 viikkotuntia 9 viikkoa) | 210 € |
All Access ** | 290 € |
UMC Goes Summerille ilmoittaudutaan Hobiverin kautta. Ilmoittautumaan pääset täältä.
Laskutus
Goes Summer laskutus tapahtuu kesäkuun aikana. Laskut lähetetään sähköpostitse Hobiverin kautta tehtyjen ilmoittautumisien mukaan. Laskun voi halutessaan jakaa eriin (2-3 erää). Haluttu erien määrä tulee merkitä ilmoittautumisen yhteydessä lomakkeeseen. Erät lähetetään kuukauden välein. Eriin jakaminen maksaa 1€ / jaettu erä.
Kertamaksut
Tunneille voi tulla myös kertamaksulla, silloin erillistä ilmoittautumista ei tarvitse tehdä. Maksuvälineenä käy yleisimmät maksukortit ja käteinen (mielellään tasaraha).
Kevään poissaolojen korvaaminen
Kevään poissaoloja voi korvata myös kesälukukaudella, mikäli oppilas osallistuu Goes Summeriin 1 setin maksulla. Maksamalla pienimmän kurssimaksun (135€) voi kesän aikana korvata rajattoman määrän poissaoloja joita on kertynyt kevätkaudella 2024.
Kirjautumalla Hobiveriin omilla tunnuksilla voi tarkistaa poissaolojen määrän (esim Katutanssi alkeet paikalla 15/16 näet, että sinulla on 1 poissaolo, jonka voit korvata). Kesken kauden aloittaneet oppilaat voivat kysyä poissaolojen määriä sähköpostitse.
Mikäli oppilas aikoo korvata kesällä yksittäisillä tunneilla, erillistä ilmoittautumista Hobiverin kautta ei tarvitse tehdä.
Tunteja voi korvata vain UMC – Goes Summer tunneilla. Summer Weekendillä ei voi korvata poissaoloja.
Alennukset / etusetelit
Kesäkaudella perhe- tai opiskelija-alennukset eivät ole voimassa.
Etusetelit, Epassi, Smartum ja Edenred käyvät maksuvälineinä. Käytettäessä maksuseteleitä, ole yhteydessä meihin sähköpostitse info@umc.fi, laskut lähetetään normaalisti kokohintaisena, jonka jälkeen etusetelit voidaan kohdistaa laskuun. Etuseteleistä peritään välitysmaksun 5€ (välitysmaksua ei voi maksaa etusetelillä).
10 x kortti
Goes Summer tunneille voi osallistua 10 x kortilla mikäli oppilaalla on sellainen jo olemassa ja siihen on jäänyt kevätkaudella jäljelle käymättömiä kertoja. Uusia 10 x kortteja ei voi lunastaa kesäkaudella. 10 x korttilaisten ei tarvitse erikseen ilmoittautua tunneille.
Ilmainen Kokeilukerta
Kesäkaudella ilmainen kokeilukerta ei ole voimassa. Yksittäisille tunneille voi osallistua kertamaksulla.
Peruutusehdot
Goes Summer laskut lähetetään sähköpostitse kesäkuun aikana siihen sähköpostiin, joka ilmoittautumisen yhteydessä on ilmoitettu Hobiverissa. Laskut tulee maksaa eräpäivään mennessä. Maksumuistutuksista peritään 5€ / muistutus.
Laskujen lähettämisen jälkeen tehdyissä peruutuksissa tulee olla yhteydessä sähköpostitse info@umc.fi. Eräpäivän jälkeen tehdyissä peruutuksissa lasku tulee maksaa kokonaisuudessaan.