UUSI TUNTI Acrobatics (avoin taso yli 10v)

24.9.2024

Syysloman jälkeen starttaa uusi oheistreenitunti tanssin harrastajille!

AIKA

Perjantaisin 25.10. alkaen

klo 16.15-17.15 Studio 1

Opettajana Taru Pellinen

Ilmoittaudu NYT Hobiverin kautta.’

Tuntikuvaus

Acrobatics -tunnilla harjoitellaan kehon kokonaisvaltaista liikettä hyödyntäen erilaisia lattiatekniikoita, painonsiirtoja eri kehonosille ja haastetaan kehonhallintaa erilaisilla liikesuunnilla. Akrobatia-tunnit kehittävät erityisesti notkeutta, kehonhallintaa ja lihasvoimaa.

Erilaiset temput, kuten kuperkeikat, kärrynpyörät sekä päällä- ja käsilläseisonta tulevat tutuksi kauden aikana. Tunnit sisältävät myös tanssillisia aineksia ja välillä temppuja yhdistetään tanssisarjoihin. Toisinaan opetellaan myös pareittain ja ryhmässä tehtäviä nostoja, heittoja ja muita temppuja.

Avoimen tason tunti soveltuu erilaisista taustoista tuleville tanssijoille, sillä harjoitteisiin löytyy aina helpompia ja haastavampia tasoja, joita jokainen voi opettajan opastuksella suorittaa turvallisesti.

Tämä tunti sopii erityisen hyvin tanssijoille, jotka haluavat harjoitella yksittäisiä temppuja. Suositus on että tanssijalla on vähintään alkeistason taidot hallussa jostakin lajista ja tanssijalla on rohkeutta kokeilla erilaisia liikkeitä (esim oman kehonpainon viemistä käsien päälle).