Elais Pogba / AFROBEAT – kurssi

Tervetuloa laajentamaan tanssijuutta ja oppimaan uutta 7 viikon mittaiselle Afrobeat kurssille Elais Pogban johdolla. Elais kävi tanssittamassa meitä viime kesänä Summer Weekendin yhteydessä ja se oli menestys!

Kurssi on avoimen tason kurssi ja sopii monipuolisesti eri tanssilajien harrastajille, erityisesti katutanssijoille. Hyvää energiaa, rytmiä ja Afrobeat-musiikkia.

Elais laittaa bileet pystyyn siis keskiviikkoisin heti syysloman jälkeen 25.10. alkaen.

Aika

25.10. – 13.12. (7 krt)

Keskiviikkoisin klo 16.30 – 17.30 / Studio 2

Taso ja varustus

Avoin taso. Kurssi soveltuu monipuolisesti eri tanssilajien harrastajille.

Tervetulleita ovat uudet oppilaat, myös UMC:n ulkopuoliset harrastajat. Tanssiin soveltuvat kengät/tennarit/lenkkarit (kengät, joita ei ole käytetty ulkona), rennot vaatteet.

Hinta

95€

Kurssi laskutetaan sähköpostilaskuna viikolla 43 (23.-29.10)

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset sähköpostitse info@umc.fi

Kurssille ilmoittautuminen on sitova, eikä kurssimaksua palauteta, mikäli kurssilla ei olisi läsnä. Kurssimaksulla taataan kurssista aiheutuvat kulut, (mm opettajan palkka ja tilavuokra).

Kurssi on erillinen konsepti, jota ei voi yhdistää normaaleihin tanssitunteihin. Afrobeat -kurssin tunneilla ei voi käydä korvaamassa poissoloja eikä kurssilla tulleita poissaoloja voi korvata muilla UMC:n tanssitunneilla.

Kurssista ei myönnetä opiskelija- eikä perhealennusta.

Ilmainen kokeilukerta ei ole voimassa lyhyt kurssilla. Kertamaksulla osallistuminen on mahdollista. Kertamaksu on 18€ ja se tulee maksaa tunnille tultaessa vastaanottoon. Maksuvälineenä toimii käteinen tai pankkikortti.

Kertamaksulla osallistuminen on mahdollista. Kertamaksu on 18€ ja se tulee maksaa tunnille tultaessa vastaanottoon. Maksuvälineenä toimii käteinen tai pankkikortti.