Jari Saarelainen Workshop La 16.12.

Jari Saarelaisen, yhden Suomen menestyneimmän ja palkituimman koreografin worksopit UMC:llä! Jarin kanssa pääsee tanssimaan Contemporary Jazzin ja Broadway Jazzin merkeissä!

Aika

La 16.12.

Broadway Jazz klo 14.45 – 16.00

Contemporary Jazz klo 16.15 – 17.30

Hinta

1 x 75min = 25€

2 x 75min = 45€

Maksu

Maksu käteisellä tai kortilla paikan päällä.

Paikka

UMC – Dance Studios
Vasarakatu 9 B / 2. krs
40320 Jyväskylä

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset sähköpostitse info@umc.fi

Esittely Jari Saarelainen

Jari Saarelainen on arvostettu tanssija, tanssinopettaja ja koreografi, joka tekee monipuolista ja näkyvää uraa taiteen ja viihteen parissa tanssikouluissa, teattereissa ja televisiossa. Näiden lisäksi ansioista löytyy taiteellista työskentelyä urheilun parista niin luistelun kuin joukkuevoimistelun kansainvälisellä tasolla.

Suosittuna tanssinopettajana Jari työskentelee maineikkaassa StepUp Schoolissa pääkaupunkiseudulla sekä pitää workshoppeja ympäri maan ja maailman.

Tanssitaiteen opinnot hän on suorittanut Teatterikorkeakoulussa.

Monipuolisen tanssitaustansa ansiosta Jari on tullut tunnetuksi persoonallisesta, tunnistettavasta ja tunnustetusta tyylistään, joka rikkoo rajoja baletista streettanssiin ja showlajeista nykytanssiin.

Jari on erittäin kysytty teatterikoreografi ja hän on suunnitellut koreografiat moniin musikaaleihin, kuten; Sound Of Music/Vaasan kaupunginteatteri, Käyttöohje kahdelle/Suomen komediateatteri, Vihainen Leski/Helsingin kaupunginteatteri, Nunnia ja konnia /Kokkolan kaupunginteatteri, Billy Elliot/Tampereen työväenteatteri ja viimeisimpänä MATILDA/Tampereen Työväen Teatteri.

Suurelle yleisölle Jari on tullut tutuksi MTV3:n ja Nelosen miljoonayleisön keränneista Tähdet,tähdet -ohjelman lähetyksistä joissa hän vastaa artistien harjoituttamisesta ja koreografioiden tekemisestä. Televisiossa hänen koreografioita on nähty myös Nelosen DANCE-tuotannossa sekä supersuositussa Tanssi tähtien kanssa formaatissa.

Ansioistaan koreografina Jari on palkittu Dance Award -palkinnolla.

Tuntikuvaukset

Broadway Jazz -tunneilla keskitytään näyttämömusikaalien ja musikaalielokuvien maailmaan ja liikekieleen.

Tunnilla haetaan tyylikästä, tarkkaa ja eleganttia jazziin pohjautuvaa liikettä.

Koko tunnin voi tehdä koroilla!

Contemporary jazz -tunnilla yhdistellään elementtejä nykytanssista ja jazztanssista. Tunneilla tehdään erilaisia tekniikkaharjoituksia, lattian poikki liikkumisia ja tanssisarjoja. Tunnilla opetellaan kehon monipuolista käyttöä myös eri tasoissa mm. lattiatyöskentelyn kautta.

Tunti sopii eri tekniikoin tanssiville ja pitkää sarjaa kukin voi maustaa omalla tyylillään.

Rohkeasti mukaan oli oma lajisi mikä tahansa!