JASMIN GESELLE – PERFORMXDANCE 4.12.

JASMIN GESELLE JA PERFORMXDANCE RANTAUTUU JYVÄSKYLÄÄN! 

Jasmin Geselle on monipuolinen tanssija, tanssinopettaja ja koreografi Helsingistä. Jasmin on pitkän linjan ammattilainen ja on toiminut mm. Kasmirin, JVG:n, Benjaminin ja Reckless Loven tanssijana. Kansainvälisistä tähdistä tanssinut myös Andrea Bocellin ja Matt Terryn vierellä. Esiintynyt myös Stars Squadin ja Uniq Entertainmentin Dinner & show’ssa, TV-ohjelmissa (mm. Tähdet Tähdet, Voitolla yöhön, X factor) ja mainoksissa. Tällä hetkellä tunnetaan ABREU:n tanssijana sekä koreografina. 

Jasmin on pirskahteleva ja energinen opettaja, jonka tunneilta ei iloa, hikeä ja menoa puutu. Jasminin Commercial -tyyli on nopeita liikkeitä, aksentteja, heittäytymistä ja esiintymistä, kun taas Heels -tunneilla keskitytään enemmän pehmeämpään liikkeeseen, tunteeseen sekä tekniikkaan ja lattiatyöskentelyyn.

Aika

Su 4.12.

klo 12.00-13.30 Commercial (keski/jatkotaso)

klo 13.45-15.15 Heels (keski/jatkotaso)

Hinnat:

25  1 x 90min

45 € 2 x 90min

Maksu:

Maksu käteisellä tai kortilla paikan päällä

Ilmoittautuminen:

Sähköpostitse info@umc.fi

Peruutusehdot

Mahdollisista peruutuksista tulee ilmoittaa sähköpostitse vähintään 2 vrk ennen kurssia. Sen jälkeen tulleista peruutuksista pertään 50 % maksun. Tunnille osallistumatta jättämisestä veloitetaan 100% tunnin hinnasta.