Jasmir Vesander – Workshop La 24.2.

Jyväskylästä suoraan suurille lavoille ponnistanut Jasmir ”Jusu” Vesander saadaan vihdoin opettamaan UMC:lle. Jusu tulee laittamaan hikiset bileet pystyyn. Tätä et halua missata!

Aika


La 24.2.


Klo 16.00 – 17.15Hip Hop

Klo 17.30 – 18.45 Commercial

Klo 19.00 -20.15 Choreo By Jusu

Tunnit suunnattu keski/jatkotason tanssijoille.

Hinta


1 x 75min = 25€
2 x 75min = 45€
3 x 75min = 60€

Maksu


Maksu käteisellä tai kortilla paikan päällä.

Paikka


UMC – Dance Studios
Vasarakatu 9 B / 2. krs
40320 Jyväskylä

Ilmoittautuminen


Ilmoittautumiset sähköpostitse info@umc.fi

Jasmir Vesander

Jasmir Vesander on Jyväskylästä kotoisin oleva ammattitanssija, koreografi, movement director ja tanssinopettaja, joka on asunut Helsingissä 4 vuotta tehden monipuolisesti töitä tanssiin liitännässä niin TV-projektien, live-esiintymisen, kun musiikkivideoiden parissa.

Jasmir on toista vuotta UMK:n musiikkivideoiden koreografina & movement directorina sekä toiminut koreografina (yhdessä Haza Hajipoor:in kanssa) Kaija Koo:n Olympiastadionin spektaakkelissa kesällä 2023.
Tanssijana Jasmir on nähty esimerkiksi Antti Tuiskun, UMK:n ja Lumikuningatar -jääshown kokonaisuuksissa.

Jasmir rakastaa tutkia liikkeen mahdollisuuksia kehotekniikan ymmärtämisen pohjalta, mihin kiinnittyy hänen monipuolinen tanssitausta, joka on alkanut katutanssin alalajien laajasta hahmottamisesta ja oppimisesta, josta jatkumona löytänyt itsensä ja kiinnostuksen laajentaa eri tanssilajien tekniikoiden pariin tutkien itseään monipuolisena tanssijana. 

Jasmirin tunnin sisällön tärkeimpänä osana on turvallisen tilan jakaminen, jossa jokainen saa toteuttaa itseään omista lähtökohdista ja löytää sopivat raamit tuoda itseään esille yksilöllisenä tanssijana. 


l