Lasten Lauantai & UMC 1v / 19.11.

Juhlan paikka! UMC 1 v!

Järjestämme UMC:n studiolla normaalien tanssituntien ohella mukavaa puuhaa koko perheelle ja samalla juhlistamme UMC:n virallista syntymäpäivää! Luvassa näytetunteina energinen ja vauhdikas Disco Dance ja Akrobatia kaikille tempuista kiinnostuneille. Lisäksi studiolla kasvomaalausta, pientä herkuttelua ja muuta kivaa koko perheelle. Tervetuloa!

Aikataulu

Klo 13.15 – 13.45 Disco 8-12v / studio 2

Klo 13.45 – 14.15 Disco yli 13v / studio 2

Klo 14.15 – 14.45 AcroKids 8-12v / studio 2

klo 14.45 – 15.15 Acrobatics yli 13v / studio 2

Kokeilutunneille ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Kokeilutunnit ovat ilmaisia.

Tuntikuvaukset

Disco Dance

Disco dance on laji, jossa vaaditaan nopeutta, voimaa ja notkeutta. Vähintään 140 bpm tempoiseen musiikkiin tanssittava disco dance muistuttaa tanssin, voimistelun ja aerobicin sekoitusta. Ominaisia käsiliikkeitä ovat muun muassa nopeat pyöritykset, ojennukset ja voimakkaat iskut. Liikkeisiin yhdistetään erilaisia askelikkoja sekä voimistelusta ja tanssista pohjautuvia hyppyjä ja piruetteja, Discossa ominaisia ovat myös ”poosat” eli poseerauksen omaiset asennot tai stillit. Akrobatiaa ei disco dancessa käytetä.

Opettajana Katarina Koskenvirta.

Katarina ”Kata” Koskenvirta on juuri Lappeenrannasta Jyväskylään muuttanut discotanssija. Liikuntabiologian opiskelija on suuntautunut opinnoissaan urheiluvalmennukseen, jota Katarina haluaa hyödyntää vahvasti tanssinopetuksessaan. Katan sydän sykkii vahvasti Discotanssin tahtiin, josta hänellä on kilpailukokemusta SM-tasolla saakka. Discon lisäksi Katan ominta alaa on Performing Arts, jonka parissa hän treenaa tällä hetkellä aktiivisesti.
Opettajana Kata pyrkii siihen, että tunneilla kaikki kokevat onnistumisen tunteita ja nauttivat discosta, “Koska onhan se nyt ihana laji!” sanoo Katarina. Tarkkuuden lisäksi Katarina on kannustava ja haluaa antaa oppilailleen sen mitä he tarvitsevat, oli kyse sitten avun tarve tekniikan opettelussa, tanssin ilon löytämisessä tai ihan vaan pään nollauksessa. Tervetuloa rakastumaan Discoon!

Acrobatics

Akrobatia tunnilla harjoitellaan monipuolisesti akrobaattisia taitoja kunkin osallistujan taitotason mukaan. Kehonhallintaa, voimaa ja koordinaatiota kehittävät liikkeet tukevat tanssijan monipuolista osaamista tanssilajista riippumatta. Erilaiset variaatiot kärrynpyöristä, siltakaadoista ja käsillä seisonnasta tulevat tutuiksi ja taitojen kehittyessä liikkeiden haastavuutta lisätään kunkin oppilaan toiveiden ja tavoitteiden mukaan.

Opettajana Visa NIemelä.

Visa Niemelä on Jyväskylässä vaikuttava akrobaatti ja sirkustaiteilija, joka toimii monialaisena freelance-esiintyjänä sekä omaehtoisena ja riippumattomana taiteentekijänä. Opettanut useita akrobatia- ja voimistelulajeja vuodesta 2010, mm. telinevoimistelua, trampoliinia ja sirkuslajeja. Esiintynyt laaja-alaisesti mm. nykytanssi-, tanssiteatteri- ja nykysirkusproduktioissa, sekä erityisesti Saga Elgland Companyn tanssiteoksissa vuodesta 2015 mm. Tanssin Aika ja Jyväskylän Kesä -festivaaleilla.