LATE NIGHT DROP IN – TUNNIT 2024

Tunnit ovat 90 minuutin mittaisia, vaihtuvilla teemoilla ja opettajilla katettuja tanssitunteja keskitason/jatkotason tanssijoille. Tässä on loistava startti viikonlopun viettoon! Huomioithan, että tunnit on tarkoitettu yli 16 vuotiaille.

Aikataulut

Klo 21:30-23.00

Opettajat ja lajit julkaistaan niiden vahvistuttua.

🖤Pe 19.1. Anni Minkkinen / Heels

AAT. / OPETTAJANA ANNI MINKKINEN

Perjantaina 19.1. tanssitaan kevätkauden ensimmäinen Late night tunti AAT. :n upean Anni Minkkisen kanssa! Late Night -tunnilla tehdään lämmittelyt ja Heels koreografiaa. Osallistua voi koroilla tai ilman.

AAT.
@aat.creative on vuonna 2022 perustettu tanssikonsepti Helsingistä, jossa yhdistellään tanssia ja kaupallista alaa erilaisten tanssituntien ja workshopien muodossa. Late night tunnin koreografian on tehnyt yhdessä Anni & Anniina Raittinen.

ANNI
Anni on UMC -Dance Companyn alkuperäisjäsen ja tanssija. @annimink on Jyväskylästä kotoisin oleva ammattitanssija joka on nähty viimeiset kymmenen vuotta Abreun tanssijana ja useissa erilaisissa TV-produktioissa. Tyylillisesti commercial on eniten lähellä sydäntä.

Annin opetustyyli on energinen, rento ja kannustava. Toiveena että jokainen oppilas lähtisi tunnilta innostuneena ja tyytyväisenä omaan tekemiseen.


🖤Pe 16.2. Taru Pellinen / Jazz Funk

TARU PELLINEN

Perjantaina 16.2. on upean Tarun vuoro laittaa bileet pystyyn! Tarjoamme Ystisviikon kunniaksi tämän Late Night tunnin vain 5€ hintaan, eli kaveri mukaan ja joraamaan! 🥳🩷 Late Night -tunnilla tehdään Tarun kanssa lämmittelyt ja Jazz Funk -sarjaa 🤩🪩✨


🖤Pe 8.3. Piia Rekola / Commercial

Piia on Lahteen Jyväskylästä muutama vuosi sitten paluumuuttanut tanssija ja tanssinopettaja, jolla on monipuolinen tanssitausta: treenitunteja on takana useasta eri katutanssilajista, ja esiintymiskokemusta niin katselmuksista ja kilpailuista kuin TV-tuotannoistakin. Piian tunneilla tärkeintä on rento ja kannustava ilmapiiri, ja se että tunnista saa jotakin irti, oli fiilis tulla tunnille alkujaan mikä tahansa. Opettajana hän pyrkii luomaan oppilailleen tilan ilmaista itseään kaikkea osaamistaan hyödyntäen, ja korostaa eri tanssilajien tarjoamia mahdollisuuksia rikastaa omaa liikekieltään.

Perjantaina 8.3. ihana Piia Rekola saapuu Jyväskylään pitämään Late Night bileet Commercial koreon muodossa! 


🖤Pe 12.4. Heta Herva & Jonna Malinen / Commercial Heels

Perjantaina 12.4. päästään revittelemään Hetan ja Jonnan kanssa Commercial Heels koreografiaa! ❤️‍🔥 Huom! Koreografiaa voi tanssia halutessaan myös ilman korkoja!


🖤Pe 3.5. Monse Villarroel – Sensual Feminine Healing

Tämä workshoppi on tarkoitettu kaikille niille, jotka haluavat tutustua paremmin sisäiseen feminiiniseen energiaansa liikkeen kautta. Meissä kaikissa on sisäinen jumalatar, joka haluaa ilmaista itseään eri tavoilla. Tällä tunnilla luomme yhdessä rohkaisevan ja turvallisen tilan ilmaista itseään ja sisäistä jumalatartaan. 

Jos olet joskus kokenut häpeää tai epävarmuutta siitä mihin oma kehosi pystyy, niin tämän workshopin aikana voit alkaa irroitautuamaan niistä vähitellen irti. Luodaan yhdessä hyväksyvä ja avoin tila, jotta voimme yhdessä sallia oman feminiinisen energian tulla esiin ilman mitään rajoitteita. Tunnilla Monse antaa työkaluja jotka auttaa jokaista löytämään oman liikekielensä ja ilmaisutapansa. 

Workshopilla käymme läpi erilaiset tunnetilat mitkä estävät tai/ja tukevat feminiinista energiaa. Esim. häpeä, vertailu, viha, epävarmuus, hyväksyntää, rakkautta ja kiittollisuutta. Jokainen saapuu yksilönä ja lähtee suuremmalla myötätunnolla toista kohtaan. 

___________________________________________________

MONSE VILLARROEL

Monse on Intohimoinen ja inspiroiva pedagoginen tanssinopettaja, joka haluaa ihmisten rakastuvan omaan kehoonsa ja ilmaisuun. Kolmesti twerkkauksen Suomen mestari ja vuosien kokemuksella tanssinopettajana sekä esiintyjänä hän on kerännyt kokemusta ja tietoa, jonka hän haluaa jakaa oppilailleen. Jokainen tunti on mitä hän pitää on alusta loppuun suunniteltu niin että oppilas pääse ylittää omia rajoja ja tuntemaan onnistumisen oloa. Hän tuo tunneille rakkautta, huumoria, häpeämättömyyttä, selkeää struktuuria, tekniikka, voimaa ja ilmaisua.

Hinta

15€ /tunti
Maksu paikan päällä joko kortilla tai käteisellä (mielellään tasaraha).

Ilmoittautuminen

Drop In tunneille ilmoittaudutaan sähköpostitse osoitteeseen info@umc.fi