LATE NIGHT DROP IN – TUNNIT 2024

Tunnit ovat 90 minuutin mittaisia, vaihtuvilla teemoilla ja opettajilla katettuja tanssitunteja keskitason/jatkotason tanssijoille. Tässä on loistava startti viikonlopun viettoon! Huomioithan, että tunnit on tarkoitettu yli 16 vuotiaille.

Aikataulut

Klo 21:30-23.00

Opettajat ja lajit julkaistaan niiden vahvistuttua.

🖤Pe 19.1. Anni Minkkinen / Heels

AAT. / OPETTAJANA ANNI MINKKINEN

Perjantaina 19.1. tanssitaan kevätkauden ensimmäinen Late night tunti AAT. :n upean Anni Minkkisen kanssa! Late Night -tunnilla tehdään lämmittelyt ja Heels koreografiaa. Osallistua voi koroilla tai ilman.

AAT.
@aat.creative on vuonna 2022 perustettu tanssikonsepti Helsingistä, jossa yhdistellään tanssia ja kaupallista alaa erilaisten tanssituntien ja workshopien muodossa. Late night tunnin koreografian on tehnyt yhdessä Anni & Anniina Raittinen.

ANNI
Anni on UMC -Dance Companyn alkuperäisjäsen ja tanssija. @annimink on Jyväskylästä kotoisin oleva ammattitanssija joka on nähty viimeiset kymmenen vuotta Abreun tanssijana ja useissa erilaisissa TV-produktioissa. Tyylillisesti commercial on eniten lähellä sydäntä.

Annin opetustyyli on energinen, rento ja kannustava. Toiveena että jokainen oppilas lähtisi tunnilta innostuneena ja tyytyväisenä omaan tekemiseen.


🖤Pe 16.2. Taru Pellinen / Jazz Funk

TARU PELLINEN

Perjantaina 16.2. on upean Tarun vuoro laittaa bileet pystyyn! Tarjoamme Ystisviikon kunniaksi tämän Late Night tunnin vain 5€ hintaan, eli kaveri mukaan ja joraamaan! 🥳🩷 Late Night -tunnilla tehdään Tarun kanssa lämmittelyt ja Jazz Funk -sarjaa 🤩🪩✨


🖤Pe 8.3. Piia Rekola / Commercial
🖤Pe 12.4. Heta Herva & Jonna Malinen / Commercial Heels
🖤Pe 3.5. Monse Villaroel – Sensual Feminine Healing

Hinta

15€ /tunti
Maksu paikan päällä joko kortilla tai käteisellä (mielellään tasaraha).

Ilmoittautuminen

Drop In tunneille ilmoittaudutaan sähköpostitse osoitteeseen info@umc.fi