Partnering – Workshop La 24.2.

UMC:lla järjestetään Partnering – WORKSHOP tanssinharrastajille. Tämä kurssi on suunnattu kaikille, joita kiinnostaa työskentely parin kanssa (mm nostot ja heitot). Lähtökohtana on kontaktityöskentelyn perusteet, mutta sisältöä sovelletaan ryhmän taitotason mukaisesti.

Sisältö

90 minuutin aikana treenataan kontaktityöskentelyä tutustuen erilaisiin kontaktipintoihin, reitteihin ja laatuihin parin kanssa.

Kurssi sisältää partnerointiharjoitteita, yksittäisten nostojen harjoittelua sekä loppuyhdistelmän, joka kokoaa opittuja asioita yhteen. Tunnilla työskennellään kosketuksen parissa ja tehdään sekä materiaali- että improvisaatiopohjaisia harjoitteita.

Sisältö pohjautuu nykytanssin kontaktityöskentelyyn sekä opettajien usean vuoden kokemustaustaan kontaktin parissa. Kurssi soveltuu tukemaan monipuolista osaamista eri lajien harrastajilla. Kurssilla työskennellään eri ihmisten kanssa, joten sinne ei tarvitse tulla oman parin kanssa. Yli 13-vuotiaille.

Aika

Lauantai 24.2.

Klo 16.00-17.30 (90min)

Hinta

25€ /hlö

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen sähköpostitse info@umc.fi

  • Ilmoittautuminen on sitova

Taso

Aiempaa kokemusta partneroinnista ei tarvitse olla, mutta jonkin tanssilajin perusteiden osaaminen on suositeltavaa. Kehontuntemus ja rohkeus työskennellä pareittain auttaa oppimisessa. Opettajat panostavat turvallisen oppimisympäristön luomisessa.

Varusteet

Rennot joustavat vaatteet, suosituksena pitkälahkeiset housut. Mukaan voi ottaa myös pehmeät polvisuojat, ei välttämättömät.

Opettajat

Moona Penttinen

Ihanaa päästä pitämään partnerointi kurssia Tarun kanssa. Kurssilla päästään syventymään sellaisiin tekniikoihin, joihin tarvitaan tanssikaveria ja normaaleilla viikkotunneilla niitä tehdään harvemmin”

Moona on kouluttautunut nykytanssin opettaja, ja taskustaan häneltä löytyy myös fysioterapeutin paperit. Tanssi on ollut hänen elämässä 24 vuoden ajan, jonka aikana hän on haalinut paljon kokemusta eri tanssilajeista ja -tyyleistä painottuen nyky- ja jazztanssiin sisältöihin. Esiintymiskokemusta hänellä on laajasti SM-kilpailuista katselmuksiin ja TV-esiintymisestä pidempiin nykytanssiteoksiin. Tanssinopettajana Moona on toiminut vuodesta 2019 lähtien, ja toiminut erilaisissa ympäristöissä tanssikouluista työpajoihin ja ammattilaisten aamutunneista päiväkoteihin.

Moonalla on vahva pohja nykytanssin ja lattiatyöskentelyn tekniikoista, joita värittää hänen monipuolinen tanssitaustansa. Liikkeellisesti Moonaa kiehtovat etenkin liikkeen virtaus, ketjuuntuminen ja erilaiset dynamiikat sekä lattiapinnan tuomat liikkeelliset mahdollisuudet. Opettajana merkityksellistä hänelle on ihmisten kohtaaminen sekä avoin ja rento ilmapiiri, jossa jokaisella olisi mahdollisimman turvallinen olla, etsiä ja löytää omista lähtökohdistaan käsin.

Taru Pellinen

”Odotan innolla, että pääsemme Moonan kanssa jakamaan partneroinnin perusteita sekä työskentelemään kontaktin ja nostojen parissa!”

Taru on tanssija ja tanssinopettaja, jonka matka tanssin parissa on alkanut Imatralla Tanssistudio Jamilla. Tänä keväänä hän valmistuu tanssinopettajaksi Turun ammattikorkeakoulusta, jossa hän on opiskellut vuodesta 2020 lähtien. Erityisesti nykytanssi, jazztanssi sekä showtanssi ovat lähellä Tarun sydäntä. Hänellä on myös pari- ja lattiatekniikan osaamista sekä taustaa baletista, akrobatiasta ja katutanssilajeista.

Tanssijana hän on toiminut turkulaisessa nykytanssiryhmässä, Turku Youth Companyssa, työskennellen muun muassa Suvi Niemisen sekä Jarkko Mandelinin kanssa. Hän on myös esiintynyt Suomen Musiikkiteatterin Golden ABBA -showssa sekä useissa eri katselmuksissa, tapahtumissa ja Performing Arts kilpailuissa.

Tanssinopettajana Taru on työskennellyt sekä Imatran, että Turun seudulla vuodesta 2019 alkaen. Hän on opettanut eri-ikäisiä tanssijoita alkeista edistyneisiin positiivisella ja kannustavalla ottellaan. Tarun tunneilla treenataan monipuolisesti korostaen musikaalisuutta sekä tanssin iloa!