Rosa Lindblom Workshop La 27.4.

Upea Rosa Lindblom saapuu UMC:lle huhtikuussa! Rosa on niittänyt menestystä niin tanssijana, kuin koreografinakin jo kohta 20 vuoden ajan! Rosan kanssa tanssitaan UMC:lla Contemporary Jazzin ja Broadway Jazzin merkeissä!

Aika

La 27.4.

Contemporary Jazz klo 16.00-17.15

Broadway Jazz klo 17.30-18.45

Hinta

1 x 75min = 25€

2 x 75min = 45€

Maksu

Maksu käteisellä tai kortilla paikan päällä.

Paikka

UMC – Dance Studios
Vasarakatu 9 B / 2. krs
40320 Jyväskylä

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset sähköpostitse info@umc.fi

Esittely Rosa Lindblom

Rosa Lindblom on tanssija ja musikaaliartisti Helsingistä. Hän valmistui Lontoosta Laine Theatre Arts koulusta vuonna 2020.  Rosa on esiintynyt tanssijana teattereissa, keikkalavoilla, televisiossa ja mainoksissa. Rosa on toiminut opettajana ja koreografina 16-vuotiaasta saakka ja ollut osana tanssin suomenmestaruuskisoissa 2006 vuodesta saakka ensin itse kisaamassa ja sitten valmentaja/koreografina.

Tuntikuvaukset

Broadway Jazz

Broadway Jazz tunnilla tanssitaan musikaalien innoittamana. Liikkeet perustuvat jazztanssin tekniikkaan, mutta tyyli vaihtelee musikaalin aikakauden ja musiikin mukaan. Tunnille voi halutessaan laittaa korkokengät jalkaan.

Contemporary jazz

Rosan Contemporary Jazz tunnilla yhdistellään mm. nykytanssia sekä jazz tekniikkaa. Tunnilla keskitytään dynamiikan vaihteluihin, ojennuksiin, keskikropan käyttöön sekä plien ja lattiatekniikan hyödyntämiseen.

Rohkeasti mukaan oli oma lajisi mikä tahansa!