UMC – TAPAHTUMAT / KEVÄT 2024

UMC:n Kevään 2024 tapahtumat startataan upeasti workshopilla! Kevätkauden aikana UMC:n oppilaita hemmotellaan useilla erilaisilla tapahtumilla, konseptitunneilla ja kursseilla !

Tutustu tapahtumiin ja ilmoittaudu mukaan!

WORKSHOPIT

Workshopit on lyhyitä kursseja, jotka tarjoavat tanssijoille vaihtelua normaaleihin tanssituntitreeneihin. UMC:lla on laaja verkosto eri lajien ammattialaisiin ympäri Suomea ja kansainvälisiäkin opettajia vierailee säännöllisesti. Workshopeille ovat tervetulleita kaikki tanssinharrastajat. Tutustu opettajiin ja lajeihin, rohkeasti mukaan!

LATE NIGHT DROP IN – TUNNIT

Late Night Drop In tunnit on UMC:n oma konseptitunti. Tunnit ovat 90 minuutin mittaisia, vaihtuvilla teemoilla ja opettajilla katettuja tanssitunteja keskitason/jatkotason tanssijoille. Tässä on loistava startti viikonlopun viettoon! Huomioithan, että tunnit on tarkoitettu yli 16 vuotiaille.

BRUNCH & DANCE

Mikä sen parempaa kuin yhdistää hyvän fiiliksen tanssitunti yhdessä muiden tanssikavereiden kanssa ja tunnin jälkeen nauttia herkullisesta brunssista. Tästä konsepti-tunnista pääsemme nauttimaan kahtena kevätsunnuntaina vaihtuvien teemojen, lajien ja opettajien kanssa.

KURSSIT

Kursseilla on hyvä mahdollisuus treenata intensiivisesti itselle jotain uutta lajia tai syventää osaamistaan entisestään. Muutaman kerran mittaisilla kursseilla syvennytään lajien tekniikoihin unohtamatta tanssin flowta ja yhteisöllisyyttä. UMC:n pyrkimyksenä on tarjota kurssimuotoisesti sellaisia lajeja, joita ei löydy normaalisti lukujärjestyksestä.

Ilmoitamme tulevista kursseista tällä palstalla.

Nähdään tunneilla!